Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo. ANM a emis o nouă prognoză valabilă până la data de 15 aprilie 2019

Prognoza meteo. ANM a emis o nouă prognoză valabilă până la data de 15 aprilie 2019

Prognoza meteo până la mijlocul lunii Aprilie. Administrația Națională de Meteorologie, a emis o nouă prognoză meteo valabilă până pe 15 aprilie 2019.

Prognoza meteo – Administrația Națională de Meteorologie, a emis o nouă prognoză meteo valabilă până pe 15 aprilie 2019.

Valorile termice arată o schimbare în această perioadă.

„Luni, vremea va fi deosebit de caldă în toate regiunile, mai ales în cele sudice, centrale și estice, în centrul, nordul și vestul țării, unde spre seară și noaptea va ploua. În rest, va fi cer variabil, mai mult senin ziua și ploi cu totul izolat în a doua parte a interbalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 26 d egrade Celsius scăzute pe litoral”,a declarat meteorologul Mirela Polifronie, din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie.

În capitală, vremea va fi o vreme deosebit de caldă, iar temperatura maximă va fi de 23-25 grade, însă temperaturile vor începe să scadă de marți noaptea, iar miercuri și joi, vremea va fi normală din punct de vedere termic, cu temperaturi maxime de 14 grade.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul teritoriului. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate în mare parte de cele normale ale perioadei.

Prognoza meteo până pe 15 aprilie

De asemenea, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Pe la sfârșitul lunii martie, temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, în întreaga țară.

Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

La prima săptămână a lunii aprilie, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în întreaga țară. În regiunile sudice și intra-carpatice, nivelul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Munților Apuseni și în partea de nord-vest a țării.

În estul și nord-estul teritoriului, cantitățile de precipitații nu vor depăși pragul normal pentru acest început de lună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: