Redactia.ro
Home » Homepage » Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 24 și 25 aprilie

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 24 și 25 aprilie

Vremea 5 mai

Prognoza meteo ANM 24 și 25 aprilie 2021. Meteorologii au transmis cum va fi vremea în țara noastră în acest weekend.

Prognoza meteo ANM 24 și 25 aprilie 2021. Vremea în țară

Meteorologii transmit în fiecare zi cum va fi vremea în țara noastră. Pentru ziua de sâmbătă și pentru cea de duminică, specialiștii au transmis că ne așteaptă o vreme cu nori și soare, în cea mai mare parte a țării. Zonele în care se vor înregistra precipitații vor fi izolate astfel că în ziua de Florii vom avea parte de o vreme superbă.

Prognoza meteo ANM 24 și 25 aprilie 2021. Vremea în București

În București, în prima zi din weekend va fi o vreme cu nori și soare și se vor înregistra 16 °C. Temperatura din timpul nopții este de 5 °C. Și duminică va fi o vreme cu nori și soare șansele de a ploua sunt de doar 2 %. Temperaturile se vor încadra între șase și 16 °C.

Prognoza meteo ANM 24 și 25 aprilie 2021. Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi mai răcoroasă decât în zilele precedente, dar cel puțin nu va ploua. Temperatura maximă din acest weekend în Constanța este de 13 °C. Și temperaturile din timpul nopții sunt destul de mari și ele variază între 7 °C și 9 °C. Vântul va sufla cu 20 km/h.

Prognoza meteo ANM 24 și 25 aprilie 2021. Vremea în Iași

Prognoza meteo arată că în Iași ziua de sâmbătă este una parțial însorită, iar temperaturile se încadrează între patru și 13 °C. De Florii, în Iași, vremea va fi mai călduroasă și se va înregistra o maximă de 16 °C .

Prognoza meteo ANM 24 și 25 aprilie 2021. Vremea în Brașov

În Brașov maxima acestui weekend înregistrată de termometre este de 14 °C. Va fi destul de frig pe timpul nopții și se pot atinge temperaturi de 1 °C. Duminică va fi o vreme cu nori și soare, iar vântul va sufla cu 10 km/h.

Prognoza meteo ANM 24 și 25 aprilie 2021. Vremea în Cluj

În Cluj, în ziua de sâmbătă vremea este una parțial noroasă și se va atinge temperatura de 14 °C. Minima zilei este de 2 °C și vântul va sufla slab. În ziua de Florii, în Cluj, vântul va sufla destul de puternic, cu rafale de până la 22 km/h și maxima zilei este de 15 °C. Minima este de 3 °C în Cluj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: