Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza actualizată pentru Florii 2021. Cum va fi vremea duminică, 25 aprilie

Prognoza actualizată pentru Florii 2021. Cum va fi vremea duminică, 25 aprilie

Prognoza actualizată pentru Florii 2021

Meteorologii au transmis prognoza actualizată pentru ziua de Florii, dar și pentru 1 mai și Paștele ortodox. Iată cum va fi vremea.

Vremea de Florii. Prognoza meteo actualizată

În perioada următoare, meteorologii au transmis că vremea va fi una în general frumoasă cu temperaturi mari. Iată prognoza pe următoarele săptămâni, inclusiv vremea de Paștele ortodox.

Prognoza meteo pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021

În săptămâna aceasta, valorile termice se vor încadra în valori apropiate celor normale pentru perioada aceasta. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare, mai ales jumătatea vestică a țării noastre și în rest ele vor fi normale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 26 aprilie-2 mai 2021

În această săptămână, temperaturile medii ale aerului vor fi, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână. Local se pot înregistra temperaturi mai mici. Cantitățile de ploi vor fi mai mici decât normal în regiunile extracarpatice și în rest ele vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și local în cele de munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 3-10 mai 2021

În această săptămână, termometrele vor arăta valori normale pentru această perioadă a anului pe întreg teritoriul României. În ceea ce privește regimul pluviometric, în această perioadă se vor înregistra precipitații normale pentru acest interval. Local pot apărea tendințe deficitare.

Vremea pe 25 aprilie 2021 în București

Va fi o vreme cu nori și soare, temperaturile fiind încadrate între 6 și 17 grade Celsius.

Vremea pe 25 aprilie 2021 în Constanța

Vor fi nori și soare în ziua de Florii în Constanța. Temperaturile se vor încadra între 7 și 13 grade Celsius.

Vremea pe 25 aprilie 2021 în Brașov

Va fi parțial însorit în ziua aceasta în Brașov. Sunt șanse de ploaie, iar temperaturile se vor încadra între 3 și 14 grade Celsius.

Vremea pe 25 aprilie 2021 în Craiova

Vor fi nori și soare și sunt mari șanse de a ploua. Temperaturile se vor încadra între 5 și 18 grade Celsius.

Vremea pe 25 aprilie 2021 în Timișoara

Va fi parțial noros în ziua de Florii în Timișoara. Maxima zilei va fi de 16 grade Celsius și minima de 2 grade Celsius.