Redactia.ro
Home » Știri » Cele mai frumoase felicitări pentru românii care își serbează ziua de Florii. FOTO

Cele mai frumoase felicitări pentru românii care își serbează ziua de Florii. FOTO

GALERIE FOTO (4) Cele mai frumoase felicitări pentru românii care își serbează ziua de Florii. FOTO

Felicitări pentru Florii 2021. Aproape 1,5 milioane de români își serbează numele în ziua aceasta, așa că trebuie să fii pregătit cu mesaje și felicitări pentru ei. Iată cele mai frumoase felicitări pentru Florii!

Felicitări pentru Florii. Așa faci cele mai frumoase urări

Poate nu ai inspirație, dar cu siguranță ai pe cineva în jurul tău care își serbează ziua onomastică de Florii. Chiar dacă sunteți departe, urările de „La mulți ani” și gândurile bune trebuie să ajungă la persoanele la care vă gândiți, chiar dacă distanța vă separă.

Așadar, trebuie să trimiteți un mesaj sau chiar o felicitare cu această ocazie, care să arate că te gândești la persoana în cauză și că îi transmiți toate gândurile tale bune.

Florii 2021: felicitări și mesaje superbe pentru rude și prieteni

Iată o selecție de mesaje superbe pentru cei dragi ție în ziua de Florii, cu care îi vei face să se simtă speciali.

”Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani de Florii!”

”Ziua numelui să-ti fie plină de bucurie și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

”Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o prietenă minunată. La mulți ani înfloritori!”

Mesaje de „La mulți ani” de Florii

”Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!”

”Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”

”Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!”

”De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!”

”Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, în numele ei şi a tot ce-i frumos, eu îţi doresc fericirea!”