Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM de weekend. Vremea în ultimele zile de iarnă

Prognoza meteo ANM de weekend. Vremea în ultimele zile de iarnă

Prognoza meteo ANM de weekend

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în ultimul weekend înainte de venirea primăverii. Meteorologii ANM au transmis prognoza meteo.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 27 și 28 februarie 2021

Primăvara pare că deja și-a intrat în drepturi în țara noastră, deși iarna nu s-a terminat oficial. În weekendul dinaintea venirii oficiale a primăverii, vom avea parte de temperaturi destul de mari. Pe alocuri, va ploua, iar duminică se vor înregistra niște scăderi de temperatură. Iată cum va fi vremea.

Prognoza meteo ANM de weekend. Ultimele zile de iarnă în București

În Capitală, sâmbătă se vor înregistra între două și 13 °C. Este posibil să plouă, șansele de precipitații fiind de 60 la sută.Vântul va sufla puternic cu 28 km/h. Duminică va fi mai frig, temperaturile fiind între – 1 ° și și 9 °C.

Prognoza meteo ANM de weekend. Ultimele zile de iarnă în Constanța

În Constanța vor avea loc câteva averse, șansele de precipitații fiind de 60 %. Temperaturile se vor încadra între trei și 9 °C, după cum arată prognoza meteo ANM. Vântul va sufla destul de puternic pe tot parcursul zilei, cu 24 km/h. Temperaturile mai scad duminică.

Prognoza meteo ANM de weekend. Ultimele zile de iarnă în Brașov

În Brașov, sambătă va fi o maximă de 11 °C, iar minima va fi de – 1 °C. Șansele de ploaie sunt de 60%. Duminică, va fi mai frig și maxima va fi de 5 °C, în timp ce minima va fi de – 2 °C.

Prognoza meteo ANM de weekend. Ultimele zile de iarnă în Iași

În Iași, meteorologi și ANM au anunțat că vor fi câteva averse. Maxima va fi de 7 °C, în timp ce minima va fi de doar 1 °C. Duminică, în schimb, maxima va fi de 4 °C, iar minima de 1 °C și cerul va fi noros.

Prognoza meteo ANM de weekend. Ultimele zile de iarnă în Cluj-Napoca

Meteorologii au anunțat că în Cluj-Napoca va fi mai frig față de ziua precedentă, sâmbătă maxima fiind de 8 °C. Minima va fi de 1 °C, iar șansele de precipitații sunt de 25 la sută. Duminică, temperaturile se vor încadra între zero și 6 °C. Vântul va sufla cu 26 km/h

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: