Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea de Dragobete

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea de Dragobete

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta. Iată de ce temperaturi vom avea parte.

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea

Vremea se încălzește treptat, în așteptarea primăverii. Temperaturile vor fi în mare parte pozitive, iar șansele de ploaie sau ninsoare sunt aproape de zero. Iată ce arată meteorologii ANM în prognoza din ziua aceasta, pentru vremea din București, Constanța, Brașov, Iași, Cluj.

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea în București

Vor fi nori joși și ceață în ziua aceasta în Capitală. Soarele va fi, totuși, prezent și va încălzi termometrele până la nouă grade Celsius. Minima va fi de 1 grad Celsius spre seară, iar șansele de precipitații vor fi de 12 %.

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea în Constanța

Nori joși și ceață vor fi și în Constanța, unde maxima înregistrată va fi de  5 grade Celsius. Vântul va sufla cu 22 de km/h, iar șansele de precipitații se mențin toată ziua la nivelul de 16 %. Minima va fi de 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea în Brașov

Nori și soare  arată meteorologii în prognoza ANM pentru Brașov, în ziua de miercuri. Vântul va sufla slab pe tot parcursul zilei, iar maxima va fi de 11 grade Celsius, în timp ce minima înregistrată va fi de 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea în Iași

În Iași va fi ceva mai răcoros decât în restul țării, conform specialiștilor ANM. Maxima va fi de 7 grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt de 17 %. Minima va fi de un grad Celsius, iar vântul va sufla cu rafale de până la 19 km/h.

Prognoza meteo ANM 24 februarie 2021. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca

Maxima înregistrată în Cluj-Napoca în ziua de miercuri va fi de 11 grade Celsius, în timp ce minima va fi de 2 grade Celsius. Vântul va bate încet, cu 11 km/h și se mai domolește spre seară. Șansele de ploaie sunt de 5 %.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: