Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 20 și 21 februarie

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 20 și 21 februarie

Prognoza meteo ANM de weekend.

Prognoza meteo ANM de weekend. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în țara noastră în ziua aceasta.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea pe 20 și 21 februarie

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în prognoza meteo din acest weekend. Sâmbătă, sunt șanse mari să ningă în toată țara, iar duminică vremea se mai încălzește. Iată cum va fi vremea în București, Constanța, Iași, Cluj și Brașov în acest sfârșit de săptămână.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în București

Sâmbătă va fi o maximă de 4 grade Celsius în Capitală, iar minima va fi de 0 grade Celsius. Sunt șanse mari să ningă. Duminică se mai încălzește și va fi parțial însorit. Maxima va fi de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Constanța

Temperaturile se vor încadra între 0 și 5 grade Celsius în Constanța, iar șansele de a ninge sunt de 67 %. Duminică se încălzește puțin și scad șansele de a ploua sau ninge. Maxima va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Brașov

Va ninge și în Brașov în ziua de sâmbătă, când se vor înregistra temperaturi cuprinse între – 5 și 4 grade Celsius. Se încălzește treptat duminică, iar maxima va ajunge la 8 grade Celsius. Minima se va situa în jurul valorii de – 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Iași

Va ninge și în Iași, sâmbătă, când se va înregistra o maximă de 2 grade Celsius și o minimă de – 4 grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 68 %, după cum arată prognoza meteo ANM. Duminică nu va fi atât de frig, iar maxima va fi de 6 grade Celsius și minima de – 3 grade Celsius. Vânrul va sufla slab, cu 9 km/h.

Prognoza meteo ANM de weekend. Cum va fi vremea în Cluj

Va fi predominant noros sâmbătă, după cum au anunțat specialiștii în prognoza meteo. Maxima va fi de 5 grade sâmbătă, iar minima va fi de – 2 grade Celsius. Duminică, maxima va fi de 6 grade, iar minima de – 1 grad Celsius.