Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pe zece zile. Cum arată vremea în perioada următoare

Prognoza meteo pe zece zile. Cum arată vremea în perioada următoare

temperaturi

Finalul lunii februarie și începutul lunii martie a fost caracterizat de temperaturi mai mari decât cele obișnuite pentru acest interval de timp. Vremea a început, însă, să se înrăutățească, iar ninsorile puternice și-au făcut din nou apariția în zonele montane, iar în mai multe regiuni din țară plouă puternic. Iată cum va fi vremea în următoarele zece zile, în câteva dintre cele mai mari orașe din țară. Ar fi bine să nu vă uitați umbrelele acasă, căci nu vom scăpa de precipitațiile sub formă de ploaie.

Prognoza meteo pe zece zile. Cum arată vremea în perioada următoare în București

Din păcate, în București, atmosfera va fi destul de închisă, iar cerul va fi parțial înnorat până pe 30 martie. Temperaturile minime înregistrate în perioada nopții nu vor scădea sub 1 grad Celsius și nu vor depăși 9 grade Celsius. Ziua se vor înregistra temperaturi cuprinse peste 10 grade Celsius, iar de joi, 23 martie, bucureștenii se pot aștepta la o vreme călduroasă, cu temperaturi care vor depăși 20 de grade Celsius. Vântul va bate slab, cu până la 18 kilometri pe oră, iar șansele de precipitații sunt unele minime, sub formă de ploaie.

Timișoara

În Timișoara, atmosfera va fi închisă, iar cerul va fi parțial înnorat inclusiv pe 30 martie, atunci când vor fi înregistrate și mici averse temporare. Temperaturile minime înregistrate în timpul nopții nu vor scădea sub 1 grad Celsius, iar cele maxime nu vor depăși 10 grade Celsius.

În timpul zilei, temperaturile vor depăși 10 grade Celsius, maximele perioadei urmând să fie înregistrate pe 25 martie, atunci când mercurul din termometre va urca până la 22 de grade Celsius.

Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca, vremea va fi instabilă și capricioasă în perioada următoare. Pe 30 martie se vor înregistra câteva precipitații sun formă de ploaie, iar în seara de 16 martie vor exista șanse de până la 80 la sută de a ploua.

Temperaturile pe timpul nopții nu vor depăși 10 grade Celsius, iar cele înregistrate în timpul zilei nu vor trece de 22 de grade Celsius. Zilele de 22,23,24 martie aduc temperaturi de peste 20 de grade Celsius, deși cerul va fi parțial înnorat.

Brașov

În Brașov, cerul va fi înnorat, iar în seara de 16 martie va exista o probabilitate de până la 80 la sută de a ninge. În următoarele zile, cerul va fi înnorat,  iar vântul va bate slab, în rafale, cu o viteză care nu va depăși 10 kilometri pe oră.

Temperaturile înregistrate în timpul nopții nu vor depăși 8 grade Celsius, în timp ce pe timp de zi ele se vor situa în jurul temperaturii de 15 grade Celsius. Pe 24 și 25 martie vor fi înregistrare 20 de grade Celsius, iar probabilitatea de ploaie va fi mai mică de zece la sută.

Constanța

În Constanța, cerul va fi parțial înnorat, iar vineri, pe 17 martie, șansele de precipitații vor ajunge la 45 la sută, iar vântul va bate cu până la 23 de kilometri pe oră. Temperaturile pe timpul nopții nu vor trece de 9 grade Celsius, în timp ce temperaturile înregistrate pe timpul zilei nu vor depăși 17 grade Celsius.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: