Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru 17 ianuarie 2020. Vremea se va încălzi

Prognoza meteo pentru 17 ianuarie 2020. Vremea se va încălzi

Prognoza meteo pentru 17 ianuarie 2020. Vremea se va încălzi

Prognoza meteo pentru 17 ianuarie 2020. Vremea se va încălzi. Vineri, 17 ianuarie, vremea se va încălzi, iar temperaturile vor atinge și 10 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 17 ianuarie 2020. Vremea se va încălzi

Conform Administrației Națională de Meteorologie, în sudul ți estul țării, cerul va fi înnorat, față de temperaturile din Crișana, Transilvani și Banat, care sunt mult mai ridicate.

În Moldova, Dobrogea și Bărăga, vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Maramureș

Valorime maxime se vor încadra între 6 și 12 grade Celsius în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana. În Oltenia și în vestul Munteniei, temeperaturile vor fi între 1 și 6 grade Celsius, iar în timpul ce în estul Munteniei, Dobrogea și Moldova valorile maxime vor fi de 3 și 8 grade Celsius.

În intervalul 17-19 ianuarie, această medie va marca o scădere, iar ulterior, până pe 26 ianuarie se va menţine apropiată de valorile obişnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, între 0 și 3 grade.

Vremea în Moldova

Media temperaturilor maxime va scădea treptat de la 7 la 2 grade, devenind apropiată de normalul acestei perioade din an. Media temperaturilor minime se va situa între -4 şi -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade în intervalul 24-26 ianuarie.
La munte, maine, media temperaturilor maxime va fi în creştere de la un grad la patru grade, fiind mai ridicată decât în mod normal în această perioadă din an. Media temperaturilor maxime va fi în creştere de la un grad la patru grade, fiind mai ridicată decât în mod normal în această perioadă din an.

În Capitală, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. valorile maxime vor ajunge la 7 grade Celsius.

Citeste si:Mărturisirea halucinantă! Ce spune vecina despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: