Redactia.ro
Home » TV » Surpriză de proporții! Adelina Pestrițu, noua prezentatoare de la Antena 1?!

Surpriză de proporții! Adelina Pestrițu, noua prezentatoare de la Antena 1?!

GALERIE FOTO (8) Surpriză de proporții! Adelina Pestrițu, noua prezentatoare de la Antena1?!

Adelina Pestrițu, noua prezentatoare de la Antena 1?! Adelina a câștigat recent premiul „Best Romanian Pop Culture Influencer 2019” la E! People Choice Awards, ajungând în LA, pe covorul roșu, alături de cele mai cunoscute vedete internaționale.

Surpriză de proporții! Adelina Pestrițu, noua prezentatoare de la Antena 1?!

Adelina Peștrițu se poate declara o femeie norocoasă și împlinită. Și pe plan financiar, și pe plan sentimental. Frumoasa brunetă s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, au o fetiță superbă și o duc bine și pe plan profesional. Adelina a fost nominalizată ca Influencerul Anului și de Revista Capital, dar marele premiul l-a câștigat Selly, vloggerul de numai 18 ani care are peste 2 milioane de urmăritori pe youtube.

În urmă cu câțiva ani, Adelina a fost moderatoare la o emisiune de noaptea la Kanald alături de Mădălin Ionescu.

Adelina Pestrițu va prezenta emisiunea „Mireasă”?

Recent, bruneta a postat pe contul oficial de instagram o poză selfie, iar la descriere Adelina a spus că va prezenta o emisiunea și le-a dat ocazia fanilor să ghicească care este aceasta.

Încântată să fiu implicată într-un proiect nou‘, a scris aceasta.

Așadar, comentariile fanilor nu au întârziat să apară. În rândul fanilor se zvonește că frumoasa brunetă ar prezenta noua emisiunea care va fi difuzată pe Antena 1,„Mireasă”.

Conform unor surse, se pare că producătorii emisiunii nu sunt hotărâți cu privire la gazda emisiunii.

De asemenea, în presă a început să circule un zvon conform căruia Gabriela Cristea, Diana Munteanu și Paula Chirilă se află pe lista producătorilor. Dar acum se pare că și Adelina Pestrițu ar fi o opțiune.

Concurentele Adelinei Pestrițu

Gabriela Cristea și Paula Chirilă au mai prezentat emisiuni matrimoniale, iar Diana Munteanu ar fi o prezentatoare excepțională pe acest domeniu. Dar Gabriela Cristea acum prezintă emisiunea Like a Star difuzată pe Antena Stars, deci șansa ca ea să prezinte noua emisiunea este destul de mică.

Caravana Mireasa se pregãteşte sã porneascã într-un tur de forţã în întreaga ţarã, în cãutarea concurenţilor care vor să-şi pună pirostriile în cadrul celui mai iubit show matrimonial din România. Astfel, toate fetele bune de măritat, potenţialii gineri şi toate pãrinţii care îşi visează copiii miri se pot înscrie la casting pe adresa casting@antena1.ro.

Citeste si:Claudiu Keșeru este dorit de Beșiktaș! Keșeru:”E un subiect delicat”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: