Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie. Meteorologii emit noi avertizări

Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie. Meteorologii emit noi avertizări

Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie. Meteorologii emit noi avertizări

Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie. Meteorologii emit noi avertizări. Meteorologii anunță vești proaste. Temperaturile scad considerabil, iar vremea se schimbă drastic.

Prognoza meteo pentru joi, 12 decembrie. Meteorologii emit noi avertizări

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie transmite o avertizare de cod galben începând de astăzi, 12 decembrie, care va dura până pe 14 decembrie. ZOnele vizate sunt cele montane înalte. Zonele care intra în incidența codului galben de viscol și ninsori sunt cele din Carpații Meridionali, unde va ninge și vântul va bate tare,k cu rafale de peste 70-80km/h.

Ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea va scădea semnificativ, iar stratul de zăpadă depus va fi consistent.

De asemenea, meteorologii anunță ninsori la altitudini de peste 1.200 de metri, unde se va depune un strat nou de zăpadă. Maximele urcă la prânz 2-7 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 4-9 grade Celsius în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia, 7-12 Celsius în Dobrogea și 2-7 grade Celsius în Moldova.

Vremea în București

Temperaturile vor fi mai ridicate în Capitală decât în restul regiunilor. Dar vremea va fi predominant închisă, iar temporar va ploua și se vor acumula cantități de apă de 6-8 l/mp. Vântul va sufla în general moderal. Temperatura minimă va avea valori de 2-4 grade, iar cea maximă va fi de 6-8 grade.

În restul țării, vremea va fi predominant ploioasă în majoritatea regiunilor. Astăzi, va ploua în toată țara, excepție fac zona de sud a Transilvaniei și zona de nord a Moldovei, unde precipitațiile se vor semnala local. Meteorologii anunță cantități de apă de 10-15 mm, iar în Oltenia izolat între 20-30 de mm.

Citeste si:Prima reacție a lui Marius Elisei despre divorțul de Oana Roman

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: