Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza Meteo pentru perioada 11-14 august: Schimbări de temperatură și ploi izolate

Prognoza Meteo pentru perioada 11-14 august: Schimbări de temperatură și ploi izolate

Vremea se schimbă radical în toată țara! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

După o serie de zile caracterizate de temperaturi relativ scăzute și cer variabil, se așteaptă schimbări în vremea din următoarele zile. Potrivit prognozei meteo pentru perioada 11-14 august, se vor observa fluctuații termice și șanse de precipitații în diverse regiuni ale țării.

VINERI, 11 august: Răcire în continuare, ploi izolate în anumite zone

Vremea rămâne răcoroasă în majoritatea zonelor, mai ales dimineața și noaptea, în nord, centru și vest. Totuși, în restul țării se va simți o încălzire treptată a temperaturilor. Valorile maxime vor oscila între 22 și 31 de grade Celsius. În București, de asemenea, temperaturile încep să urce, cu o minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensitate slabă și moderată.

SÂMBĂTĂ, 12 august: Persistența răcorii, înnorări temporare și posibile ploi scurte

Vremea rămâne răcoroasă în nord, centru, vest și la munte, în special în orele dimineții și nopții. Temperaturile diurne vor fi apropiate de medii pentru această perioadă în restul țării. Valorile termice vor fi între 23 și 31 de grade, în timp ce minimele se vor situa între 9 și 17 grade. Cerul va prezenta variabilitate, cu înnorări temporare după-amiaza, mai ales în zonele montane, însoțite de averse izolate în nord, centru și est. Vântul va fi predominant slab și moderat, cu posibile intensificări în anumite regiuni. De asemenea, se poate forma ceață izolată în depresiuni în partea a doua a nopții.

DUMINICĂ, 13 august: Încălzire ușoară și condiții variabile

Valorile termice vor înregistra o ușoară creștere, apropiindu-se de normele sezonului în majoritatea zonelor. Cerul va alterna între senin și înnorări temporar accentuate, în special la munte, unde sunt posibile ploi scurte și izolate. Maximele termice vor fi între 24 și 32 de grade, iar minimele vor varia între 6 și 21 de grade. Vântul va continua să fie slab și moderat.

LUNI, 14 august: Continuarea încălzirii și probabilitate de ploi izolate

Tendința de creștere ușoară a temperaturilor se menține în majoritatea regiunilor. Cerul va prezenta mai mult soare, cu înnorări sporadice în sud-estul țării, unde se pot produce ploi izolate de scurtă durată în partea a doua a nopții. Valorile termice vor oscila între 27 și 33 de grade Celsius pentru maxime și între 7 și 22 de grade pentru minime. Vântul va sufla în continuare slab și moderat.

În București, timpul va fi predominant frumos, cu temperaturi care vor urca spre 32…33 de grade Celsius în timpul zilei și se vor situa în jurul a 15…17 grade Celsius în timpul nopții.

Astfel, se observă o tendință generală de încălzire treptată în această perioadă, cu fluctuații termice și șanse de precipitații izolate în diverse regiuni ale țării. Este recomandat să urmăriți actualizările meteorologice pentru a vă pregăti în mod corespunzător pentru schimbările de vreme.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: