Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo pentru Revelion 2021. Anunțul făcut de ANM pentru noaptea de dintre ani

Prognoza meteo pentru Revelion 2021. Anunțul făcut de ANM pentru noaptea de dintre ani

De Revelion vremea nu va fi una caracterizată de ninsoare cu straturi de zăpadă. Meteorologii anunță temperaturi neobișnuite pentru o astfel de perioadă.

Prognoza meteo pentru Revelion 2021

Veștile nu sunt tocmai bune pentru cei care își doresc zăpadă de Revelion. Meteorologii transmit că în această perioadă va fi cald, ceea ce este neobișnuit pentru noaptea dintre ani, conform datelor transmise de ANM.

Săptămâna 28 decembrie-4 ianuarie

În această perioadă temperaturile vor fi ridicate în general, și mai scăzute în cele sud-estice. În schimb, în  zona Carpaților Meridionali, dar și în rest vor fi temperaturi normale pentru acest interval. Pe 30 decembrie, vor fi între 0-6 grade Celsius în zonele mai joase, dar și ploi și ninsori. În noaptea dintre ani, pe 31 decembrie, vor fi între 5-6 grade Celsius, cu ploi și ninsori  la munte.

De altfel, cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului în sud-est.Aici va mai ploua pe arii restrânse. În schimb va fi local și ceață în zonele de sud și în depresiuni. Vântul va sufla puternic la munte, dar și în zona de sud a țării. Vo fi între  7-8 grade în Banat şi pe litoral.

Vremea în Capitală de Revelion

De Revelion, temperaturile în Capitală vor ajunge până la 11 grade Celsius. În prima parte a zilei, vântul va sufla moderat, iar apoi slab. Totodată, cerul va fi temporar noros. Minima termică va fi de 1-3 grade. Spre noapte ar putea fi și ceață.

Săptămâna 4 ianurie-11 ianuarie

Vremea în prima lună din an nu va fi una favorabilă. Va fi caracterizată de temperaturi scăzute și vor fi pe alocuri precipitații și înnorări. În această perioadă vor fi temperaturi ridicate în întreaga țară. În regiunile extracarpatice vor fi precipitații , dar și în zonele montane și sub-montane din jumătatea de sud a României. În rest, vor fi temperaturi normale pentru această perioadă. Pe 1 ianuarie, vor fi între 1-2 grade, ceea ce înseamnă că vom avea ninsori aproape toată săptămâna, dar la munte.

Săpătmâna 11 ianuarie – 18 ianuarie

Și în această perioadă, în întreg teritoriul României vremea nu va fi una friguroasă, ci cu temperaturi ridicate. În ceea ce privește regimul pluiovmetric estimat pentru această perioadă, va fi unul normal în toată țara.

Săptămâna 18 ianuarie – 25 ianuarie

La nivelul întregii țări, temperaturile vor fi crescute și în acest interval. Vor și cantități de precipitații în nord- vestul țării, iar în rest, vor fi temperaturi obișnuite pentru o astfe de perioadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: