Redactia.ro
Home » Homepage » Vremea se schimbă radical în țară! ANM a emis ninsoare, precipitații și vânt

Vremea se schimbă radical în țară! ANM a emis ninsoare, precipitații și vânt

Vremea se schimbă radical în toată țara. Meteorologii au emis o nouă avertizare meteo cu precipitații și vânt, valabilă în intervalul 26 decembrie, la ora 10:00 și 28 decembrie, ora 10:000. De altfel, ANM a transmis noi informații și despre cum va fi vremea în Capitală în acest interval.

Vremea se schimbă radical în țară!ANM a emis ninsoare, precipitații și vânt

Se schimbă vremea în țară. ANM a transmis, vineri, o nouă avertizare meteo, valabilă între 26 și 28 decembrie, orele 10:00. Vor fi ninsori, vânt, și precipitații. De altfel, meteorologii au spus și cum va mai fi vremea în țară.

La munte vor fi predominante ninsorile, în a doua zi de Crăciun, chiar de dimineață. Va ninge la altitudini de peste 1500 de metri și se vor depune straturi consistente de zăpadă în Carpații Meridionali și de Curbură. Duminică, 27 decembrie, vântul va sufla puternic, în special pe creste, unde va fi și viscol.

În jumătatea de sud a țării vor fi precipitații moderate și local se vor depăși 15…25 l/mp și izolat 30 l/mp. În seara de 26 decembrie, acestea se vor transforma în ploaie. În noaptea de sâmbătă spre duminică  în sudul Banatului, al Transilvaniei și al Moldovei și pe alocuri în Oltenia și Muntenia, vor fi ninsori și lapoviță. Vântul se va intensifica treptat, iar duminică va sufla puternic cu rafale de viteze în general de 40…50 km/h.

Cum va fi vremea în București de Crăciun

Și în Capitală vrema se va schimba în zilele de Crăciun. Vremea va fi în general închisă și caracterizată de ploi. Va ploua temporar, iar cantitățile de apă se vor acumula în jur de 15…20 l/mp. În noaptea de sâmbătă spre duminică, dar și duminică dimineață, vor fi posibile precipitații sub formă de lapoviță. De altfel, vântu va sufla moderat și mai puternic în noaptea de sâmbătă spre duminică cu viteze de 40…45 km/h. De altfel, ziua de sâmbătă va aduce temperaturi de 5,6 grade Celsius maxim, iar temperaturile minime vor fi în jurul valorii de 1 grad. În schimb, duminică, temperatura aerului va ajunge până la 2 grade Celsius, iar în noaptea de duminică spre luni, va pătrunde în București o masă de aer foarte cald cu temperaturi de  5…6 grade.

ANM  va actualiza în continuare datele meteo și urmează să transmită noi infiormații, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: