Redactia.ro
Home » Știri » Prognoza meteo: Vremea devine capricioasă în România

Prognoza meteo: Vremea devine capricioasă în România

Prognoza meteo 11-25 martie 2024. Meteorologii anunță creșterea temperaturilor în toată țara

Vremea devine capricioasă în România! Iată prognoza meteo!

Prognoza meteo

Dacă te-ai întrebat ce te așteaptă în următoarele zile în ceea ce privește vremea, iată ce trebuie să știi! Primele zile vor fi caracterizate de o vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă a anului.

Vremea devine capricioasă în România

Joi

Vremea va fi mult mai călduroasă decât de obicei, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 8 și 21 de grade. Cu toate acestea, cerul va fi adesea înnorat, iar în special în timpul nopții se pot înregistra ploi slabe în anumite zone. Vântul va fi moderat, cu unele intensificări temporare, iar în regiunile extracarpatice este posibil să avem ceață și burniță, mai ales în orele dimineții.

Vineri

Vremea se menține la fel de caldă, cu cerul predominant noros și șanse reduse de ploaie, cu excepția unor averse izolate în anumite regiuni. Vântul va fi în general moderat.

Sâmbătă

Cerul va fi predominant înnorat, iar în unele regiuni se pot înregistra ploi slabe temporare. Temperaturile rămân peste medie, iar vântul suflă slab și moderat.

Duminică

Temperaturile peste medie continuă și în ziua de duminică, iar cerul va fi variabil, cu șanse de averse izolate, în special în zonele montane. Vântul va fi predominant slab.

Luni, Marți, Miercuri

În continuare, temperaturile vor fi peste normele perioadei, cu șanse reduse de precipitații. Cu toate că vremea poate fi variabilă, probabilitatea pentru ploi este scăzută.

Astfel, în următoarele zile, vremea se va menține în general caldă pentru această perioadă a anului, cu cer variabil și posibile averse izolate. Este recomandat să fii pregătit pentru orice schimbare și să te bucuri de zilele însorite în timp ce ții cont de posibilele precipitații izolate.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: