Redactia.ro
Home » Stil de viață » Program Lidl de Paște 2024. Tot ce trebuie să știe clienții

Program Lidl de Paște 2024. Tot ce trebuie să știe clienții

Program Lidl de Paște.

Paștele se apropie rapid și mulți români sunt deja în plină pregătire pentru sărbători. Pentru cei care încă mai au de făcut cumpărături de ultim moment, este esențial să fie conștienți de programul modificat al magazinelor Lidl. Iată detaliile programului pentru săptămâna premergătoare Paștelui și pentru zilele de sărbătoare, astfel încât să vă puteți planifica vizita la supermarket fără inconveniente.

Programul Lidl în Săptămâna Mare

În perioada 29 aprilie – 3 mai 2024, toate magazinele Lidl din România vor funcționa după un program prelungit, deschise de la ora 7:00 la ora 22:00. Aceasta este o veste bună pentru cei care doresc să își facă aprovizionarea în avans și să evite aglomerația din preajma sărbătorilor.

Sâmbătă, 4 mai, programul magazinelor Lidl va fi redus, supermarketurile urmând să fie deschise de la ora 7:00 la ora 18:00. Aceasta este ultima oportunitate de a cumpăra produsele necesare pentru masa de Paște, așa că este recomandabil să nu lăsați cumpărăturile pentru ultimul moment.

Zilele de închidere în perioada Paștelui

Conform anunțului oficial al companiei, toate magazinele Lidl din România vor fi închise în prima și a doua zi de Paște, respectiv duminică, 5 mai și luni, 6 mai. Aceste zile de închidere sunt destinate oferirii angajaților oportunitatea de a petrece timp cu familiile și de a sărbători Paștele.

Pentru a evita neplăcerile, este indicat să vă faceți cumpărăturile de Paște bine înainte de zilele de închidere. Astfel, veți avea tot ce vă trebuie pentru a vă bucura de sărbători fără stresul cumpărăturilor de ultimă oră.

Lidl își exprimă speranța că acest program va ajuta clienții să se organizeze mai bine și le urează tuturor clienților sărbători fericite și liniștite alături de cei dragi. Pentru mai multe informații și actualizări, clienții sunt încurajați să verifice site-ul oficial Lidl sau să contacteze serviciul de relații cu clienții.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: