Redactia.ro
Home » Știri » Program Lidl de Revelion. La ce oră se închid magazinele de Anul Nou

Program Lidl de Revelion. La ce oră se închid magazinele de Anul Nou

Program lidl de Revelion

Magazinele Lidl vor avea un program diferit de aceste sărbători de iarnă. Iată când veți putea merge la cumpărături, înainte de Noul An.

Program Lidl de Revelion 2021. Ce program au maagzinele în țară

Reprezentanții Lidl au anunțat deja programul pentru Anul Nou, pentru ca românii să știe orele la care vor putea merge la cumpărături, în cazul în care au uitat ceva pentru masa de Revelion sau mai au nevoie de ceva pentru rude.

Astfel, Lidl a anunțat că pe data de 31 decembrie 2020 dar și pe 2 ianuarie, în a doua zi din 2021, magazinele Lidl vor avea un program diferit, acesta fiind unul mai scurt.

Iată programul Lidl transmis de reprezentanții magazinului:

Joi, 31.12.2020 — 07:00 – 18:00

Vineri, 01.01.2021 — închis

Sâmbătă, 02.01.2021 — 09:00 – 17:00

Duminică, 03.01.2021 — Program normal

Programul magazinelor de sărbători, prelungit?

Pentru că este cunoscut faptul că românii merg mereu la cumpărături înainte de sărbători, și atunci magazinele fac câștiguri mari, reprezentanții Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) a cerut Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă să permită prelungirea programului de lucru în perioada 19-24 decembrie 2020 şi 28-31 decembrie 2020. Cum acestea se închid acum la ora 21, cei de la AMRCR au cerut prelungirea până la ora 22.

„Apreciem că decizia prelungirii cu o oră a programului de funcţionare a magazinelor ar oferi o mai mare flexibilitate pentru consumatori şi va permite o fluidizare eficientă a traficului de clienţi, asigurând accesul consumatorilor la produsele şi cadourile pe care aceştia îşi doresc să le achiziţioneze în această perioadă”, se arăta în comunicatul semnat de directorul executiv al AMRCR, George Bădescu.

Asociația a transmis că în toată această perioadă măsurile de protecție vor fi respectate.

„Prin măsura prelungirii programului magazinelor vor fi respectate în continuare măsurile de siguranţă sanitară în cadrul restricţiilor deja stabilite prin cadrul legal stabilite de Hotărârea de Guvern, pentru circulaţia persoanelor în afara domiciliului până la ora 23:00”, se menţiona în documentul transmis de AMRCR.

Totuși, în ciuda acestor argumente, autoritățile au decis că este prea riscant să dea curs acestei decizii și au stabilit că programul va rămâne la fel de sărbători, iar magazinele pot sta deschis numai până la ora 21:00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: