Redactia.ro
Home » Știri » Protecția Consumatorului trimite un avertisment! Atenție la lămâile gata ambalate și cântărite

Protecția Consumatorului trimite un avertisment! Atenție la lămâile gata ambalate și cântărite

Protecția Consumatorului a emis un avertisment cu privire la lămâile cântărite și ambalate în plasă, cele deja pregătite pentru a fi puse în coșul de cumpărături. După efectuarea mai multor teste s-a putut observa că, adesea, cantitatea înscrisă pe eticheta produselor nu corespunde cu cantitatea din realitate!

Avertisment de la Protecţia Consumatorului. Atenție la lămâile gata ambalate și cântărite

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor avertizează că există cazuri în care cantitatea afișată pe eticheta produsului este diferită de cea reală. Diferențele găsite au ajuns și până la 200 de grame! Consumatorii trebuie să acorde atenție sporită produselor cu care ajung la casă, pentru a nu plăti mai mult decât prețul real.
„Atenție la lămâile ambalate și cântărite! Ce-i pe etichetă s-ar putea să nu dea cu ce arată cântarul! Doar o diferență de 172 grame!!!”, a scris Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România pe pagina de Facebook.
Din 6 aprilie 2022, reclamaţiile la Protecţia Consumatorului reclamațiile pot fi depuse doar într-un anumit interval orar. Motivul este acela că sistemul de depunere a reclamațiilor online s-a modernizat, astfel că procesul de depunere a cererilor a fost întârziat.
„Măsura este necesară pentru ca lucrările începute să se poată derula într-un termen optim şi să se poată realiza testările necesare platformei online, care să permită funcţionarea ei în parametrii prevăzuţi”, se arată în anunţul postat pe site-ul ANPC.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: