Redactia.ro
Home » Homepage » Protest în Piața Victoriei! Mesajul viral care îndeamnă românii să iasă duminică la miting

Protest în Piața Victoriei! Mesajul viral care îndeamnă românii să iasă duminică la miting

protest

Legea carantinării scoate românii în stradă. Un protest fără mască s-a anunțat, pentru duminică seară, în Piața Victoriei. Chemarea la manifestație a devenit virală, fiind răspândită rapid pe rețelele de socializare.

Iată mesajul care a circulat sâmbătă pe social media!

„Pentru mâine, Duminică 12.07.2020 s-a organizat la Bucuresti, în Piata Victoriei, ora 18, un miting autorizat de protest, împotriva Legii care prevede carantina obligatorie, internarea si izolarea forțată pe motiv de epidemie sau orice alt pretex invocat.

Participarea noastra la acest miting este o șansă unică pentru a împiedica această Lege de dictatură sanitară! Vă rugăm să gasiți forme de transport si anuntati rude, prieteni, cunoscuți, si pe toți cei apropiați care pot merge, din orice loc din țară.

Libertatea, sănătatea si credința noastră sunt în pericol! Aceasta poate fi ultima noastră șansă de a ne putea apăra! Vă rugăm să participati cu rugăciune în suflet și credință! Domnul si Măicuța Domnului Prodromița sa ne ajute!”.

Și avocatul Gheorghe Piperea îndeamnă la protest

Și avocatul Gheorghe Piperea, care consideră neconstituțional proiectul de lege al Guvernului, în ceea ce privește carantina şi izolarea, a făcut public un îndemn la protest ce a fost deja distribuit de mii de oameni, pe rețelele de socializare.

„Pentru cei ce încă mai cred în libertate și fraternitate, am un mesaj: duminică, ora 18, se iese în stradă, fără mască, pentru a protesta contra proiectul anti-constituțional de lege privind carantina și izolarea.

PS Evenimentul este organizat de mai multe organizații civice și personalități. Nu sunt organizator, deci nu îmi cereți detalii, că nu le am. Afișul este prezentat aici cu acordul dnei Iosefina Pascal, care l-a lansat sub titlul “opriți dictatura sanitară”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Inițiatoarea acestui protest ar fi Iosefina Pascal, care a scris pe blogul ei că „toți oamenii care susțin Legea Dictaturii Sanitare, în forma abominabilă condeiată de Guwerner, sunt complici la distrugerea democrației şi libertăților cetățenești din România”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: