Redactia.ro
Home » Știri » UPDATE. Protestul fermierilor și transportatorilor din Piaţa Constituţiei a eşuat lamentabil. Oamenii nu vor să se asocieze cu Diana Şoşoacă

UPDATE. Protestul fermierilor și transportatorilor din Piaţa Constituţiei a eşuat lamentabil. Oamenii nu vor să se asocieze cu Diana Şoşoacă

Duminică dimineaţă, la ora 9.30, a început, oficial, protestul fermierilor și transportatorilor în Piaţa Constituţiei. Startul manifestaţiei a fost unul destul de timid.

Asta deși la protestul autorizat de primărie erau așteptați 5.000 de fermieri și transportatori cu 200 de utilaje.

UPDATE. Protestul din Piaţa Constituţiei a eşuat lamentabil. Un singur tractor a fost adus în Piața Constituției. Asta deși la protestul autorizat de primărie erau așteptați 5.000 de fermieri și transportatori cu 200 de utilaje. O posibilă explicație circulă pe grupurile protestatarilor: oamenii nu au vrut să-i facă jocul Dianei Șoșoacă.

Doar 10 oameni s-au strâns în centrul Bucureştiului la acest protestat aprobat de primarul Nicuşor Dan pentru 3 zile: duminică, luni şi marţi.

___________________________

Au vrut să se disocieze de Diana Şoşoacă

O posibilă explicație circulă pe grupurile protestatarilor: oamenii nu au vrut să-i facă jocul Dianei Șoșoacă și al avocatului pe care l-ar fi pus să obțină aprobarea pentru miting. În Buucrești erau anunțate trei zile de manifestații în Piața Constituției. 0 seconds of 5 minutes, 7 secondsVolume 90%

La ora 10.00, în Piața Constituției nu erau decât un autoturism cu doi protestatari și un TIR cu un tractor care se află pe platformă.

Foarte mulți fermieri și transportatori au spus că vor să ajungă în București, dar ținând cont că este un miting anunțat de Diana Șoșoacă, foarte puține persoane au ales să mai vină la protest.

Au fost create opțiuni pentru ca oamenii, împreună cu utilajele grele, să poată ajunge în fața Palatului Parlamentului. Au fost create mai multe culoare de către jandarmi și poliția rutieră.

Traseul și programul protestului din Bucureşti

În ceea ce privește protestul din Piața Constituției, acesta a fost aprobat pentru 200 de utilaje și 5.000 de participanți, fără a afecta traficul rutier. Cu toate acestea, au apărut controverse privind semnarea solicitării de către avocați ai partidului SOS România, condus de Diana Șoșoacă.

Primarul a subliniat că solicitarea îndeplinea condițiile legale, iar controversa privind semnarea de către avocați ai partidului este subliniată Mircea Bogdan Petre, care a declarat că a formulat cererea în nume personal și a cerut acceptul senatoarei.

Protest mai mare la Afumaţi

Protest de amploare se anunță însă la Afumați, loc consacrat săptămâna asta ca „baza” fermierilor și camionagiilor. Acolo, protestatarii au anunțat că se vor strânge în număr și mai mare față de zilele trecute.

În zonă sunt acum zece utilaje, în timp ce polițiștii și jandarmii fac filtre. Fermierii spun că nu vor participa la protestul aprobat în București pentru că nu vor să fie politizat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: