Redactia.ro
Home » Știri » Protestele transportatorilor și fermierilor blochează țara. A șasea zi de haos

Protestele transportatorilor și fermierilor blochează țara. A șasea zi de haos

GALERIE FOTO (3) Protestele transportatorilor și fermierilor blochează țara. A șasea zi de haos

Într-o serie de evenimente fără precedent, transportatorii rutieri și fermierii din România au intrat în a șasea zi de proteste, blocând principalele drumuri ale țării. Traficul este perturbat pe mai multe șosele din țară, în timp ce protestatarii circulă cu viteză minimă. Această situație tensionată a generat un haos pe șosele și a adus nemulțumiri în rândul șoferilor. Iată toate detaliile!

Proteste la nivel național

Protestele transportatorilor și fermierilor au izbucnit acum câteva zile și au ajuns la București, după ce forțele de ordine i-au ținut pe manifestanți blocați la intrările în capitală. Mulți dintre protestatari au lăsat utilajele lor și au ales să vină în Capitală cu mașinile personale. Nemulțumiți de eșecul negocierilor cu reprezentanții Guvernului, protestatarii au înconjurat clădirea Parlamentului. La protest s-au alăturat și bucureșteni, extinzând astfel mișcarea de protest.

În paralel, protestele au continuat în mai multe județe din țară, cu manifestanții care au blocat străzi și puncte de trecere a frontierei esențiale, cum ar fi Nădlac, Siret sau Albița. Aceștia au rămas acolo și nu au permis niciunui vehicul să treacă.

 Protestatarii blochează principalele drumuri

Protestele transportatorilor și fermierilor au avut un impact semnificativ asupra traficului rutier din întreaga țară. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că nu există autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită din cauza condițiilor meteorologice sau evenimentelor rutiere. Cu toate acestea, circulația pe DN 2 în localitatea Afumați, județul Ilfov, este restricționată pe prima bandă pe ambele sensuri din cauza autocamioanelor implicate în protest.

„La nivelul țării, circulația se desfășoară în general pe un carosabil uscat, cu temperaturi negative și valori de trafic scăzute. În județele Arad și Argeș, izolat sunt condiții de formare a poleiului. Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale”, transmite Infotrafic. 

Se estimează că protestele vor continua și astăzi, iar traficul ar putea fi îngreunat în anumite zone ale țării, în special pe șoselele de centură ale marilor orașe sau la intrările în acestea. În acest context, șoferii sunt sfătuiți să se informeze cu privire la restricțiile de trafic, să evite zonele cu manifestații și să aleagă rute alternative.

Recomandăm șoferilor să „se intereseze cu privire la restricțiile de trafic, să evite zonele cu manifestații, alegând rute alternative, și să respecte indicațiile polițiștilor care desfășoară activități în teren de fluidizare a circulației”, mai scrie Infotrafic. 

Astfel, protestele transportatorilor și fermierilor din România au creat o situație complicată în ceea ce privește traficul rutier. Este important să fiți bine informați și să luați măsuri de precauție pentru a evita perturbările și pentru a călători în siguranță în această perioadă de haos pe șosele.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: