Redactia.ro
Home » Sport » Protestul inedit al unui suporter al celor de la Minaur Baia Mare

Protestul inedit al unui suporter al celor de la Minaur Baia Mare

fan suit pe turn, Minaur Baia Mare

Pentru prima dată în România un fan al unei echipe și-a exprimat nemulțumirea în acest fel. S-a suit pe cel mai înalt turn din Baia Mare și a cerut demisia antrenorului echipei de fotbal Minaur Baia Mare.

Fanul dorește ca antrenorul Dorin Toma să fie dat afară de la Minaur Baia Mare. Echipa a pierdut meciul de pe teren propriu cu Şomcuta Mare, scor 0-2, din Liga a 3-a. Deocamdată Minaur este pe locul 2, la un punct de Zalău. Anul trecut a ratat promovarea în Liga a 2-a, iar primarul din Baia Mare a vrut să desființeze echipa. Suporterul supărat s-a urcat pe Cuprom Baia Mare, cel mai înalt turn din ţară, 351 de metri și a cerut demisia tehnicianului.

„Uitaţi, fraţilor! Sunt aici, pe turn, la prima dungă albă. Să nu credeţi că mint, uitaţi! Sunt la prima dungă albă. Prima dungă albă de pe turnul combinatului. După aia, ce va fi. Va veni poliţia sau nu va veni poliţia, să vedem!? Vom urca, acum suntem la o sută de metri, vom urca până la cinci su…, trei sute … două sute cinci zeci de metri. Vom urca până la jumătatea turnului. Să vă întorc camera, să nu spuneţi că mint. … Sper să nu sufere nimeni din cauza mea. Vom vedea ce se va întâmpla. Chemăm primarul la noi, aicea. Să-l dea afară pe Tomiță. Asta-i scopul meu, de asta am urcat aici. Să-l dea afară, pentru că numai așa poate să plece de la echipă și să se aducă un alt antrenor. Nu mai vreau să îl văd pe Tomiță. O să îl sun pe primar și o să-l chem.
Dacă va veni, va veni, dacă nu, atunci o să mă dau jos de pe turn când va veni primarul și îl va da afară pe Tomiță. Dorin Toma, de la echipa de fotbal a orașului. Şi mai am o dorinţă, sper să se îndeplinească şi aia”, a spus suporterul, pe filmare.

Poliția a reacționat

Nimeni nu l-a împiedicat pe fanul supărat să se urce în turn. Uzina a intrat în insolvență și nimeni nu o păzește.

„Azi, 15 noiembrie, în jurul orei 14 30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri. Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un barbat de 30 ani din Baia Mare. În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn. Acesta a fost sancționat contraventional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, se scrie în comunicatul IPJ.

Echipa de fotbal, la mâna primarului

În vară după ratarea promovării, primarul din Baia Mare s-a enervat și a anunțat că desființează echipa. apoi după doar câteva zile a revenit asupra deciziei.

”În primul rând vreau să vă mulțumesc celor de la echipa de fotbal că v-ați bătut joc de municipiul Baia Mare, doar că la final o să vă dați seama că v-ați bătut joc de voi. Vă garantez că o să simțiți acest lucru! Din acest moment echipa de fotbal este desființată. Stadionul se închide și intră în reabilitare. Așa se va întâmpla și cu cele două terenuri situate în incinta Colegiul Aurel Vlaicu. Domnul Dorin Toma va fi coordonatorul Academiei de Fotbal pentru copii și juniori. Ne vom desfășura activitatea sub această titulatură de Academia de Fotbal a Municipiului Baia Mare, care va fi cu titlu gratuit pentru toți cei care vor dori și vor fi selectați să își desfășoare activitatea sportivă în cadrul acesteia”, declara la monetul respectiv,Cătălin Cherecheș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: