Redactia.ro
Home » Sport » Scandal fără precedent în Liga 2! Un club vrea să se retragă! “Rapidiștii își bat joc de noi”

Scandal fără precedent în Liga 2! Un club vrea să se retragă! “Rapidiștii își bat joc de noi”

FC Arges, Rapid, scandal,

Scandal fără precedent în Liga 2. FC Argeș amenință cu retragerea din play-off. Motivul? Jucătorii de la Rapid nu respectă protocolul MTS.

Echipele de fotbal din România au revenit rând pe rând la antrenamente. Toți sunt însă obligați să respecte reguli stricte din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit uneia dintre norme, fotbaliștii nu au voie deocamdată să se antreneze la grămadă. Au apărut însă fotografii cu cei de la Rapid care au încălcat această regulă. Așa că oficialii clubului FC Argeș amenință.

”Sunt total dezamăgit de ce am văzut azi că s-a întâmplat la un antrenament al echipei Rapid București. Îmi pare sincer rău că nu am insistat la ultima videoconferință ținută de FRF să adoptăm niște măsuri pentru cluburile care nu respectă protocolul la care am aderat cu toții, fără excepție… Ne chinuim la Pitești să punem la dispoziție 4 terenuri de antrenament, pe toată durata zilei, pentru a fi respectat protocolul, iar Rapid își bate joc de noi! Nu știu dacă vom promova, am fost cei care am spus imediat că soluția FRF îndeplinește principiul de a dezavantaja cât mai puține cluburi, dar este clar că UTA Arad și FC Turris Turnu Măgurele au motive să fie “supărate”. Nici nu vom accepta ca unii să se considere deasupra celorlalți, sau chiar deasupra legii. Luăm în calcul chiar retragerea din competiție, dacă nu se iau măsuri!”, este comunicatul trimis de Președintele Consiliului de Administrație, Cristian Gentea.

Echipa Rapid ar putea fi sancționată

Alte două echipe din liga secundă, FC Turris-Oltul Turnu Măgurele și UTA Arad îi susțin pe cei de la FC Argeș.Potrivit regulamentelor, dacă o echipă nu respectă regulile impuse de MTS va fi amendată. În cazul în care situația nu se remediază atunci sancțiunea ar putea fi excluderea din play-off. Acum, cele trei echipe așteapăt să vadă ce măsuri vor fi luate de șefii FRF împotriva rapidiștilor.

„Dacă toată lumea a fost testată și jucătorii sunt negativi, de ce să te antrenezi în grupuri de câte 4? Eu sunt într-un circuit închis, toată lumea e negativă. Atunci de ce să mă antrenez în grup? Nu văd logica”, a declarat fostul internațional, Răzvan Raț, la Digi Sport

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: