Redactia.ro
Home » Sport » Gestul făcut de Răzvan Raț! Hotelul său e centru de carantină

Gestul făcut de Răzvan Raț! Hotelul său e centru de carantină

Gestul făcut de Răzvan Raț

Gestul făcut de Răzvan Raț este unul impresionant. În plină pandemie de coronavirus, fostul internațional și-a pus la dispoziția autorităților hotelul pe care îl deține în Slatina.

De câteva zile, Hotelul Zytto care este chiar la intrarea în municipiul Slatina a fost pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică Olt pentru a fi folosit ca centru de carantină. Acolo au ajuns deja 27 de persoane care au venit din Franța și Germania. Angajații nu intră deloc în contact cu persoanele aflate în carantină.

“La hotel sunt tot timpul angajați ai DSP și jandarmi. Ni s-au dat echipamente de protecție. Arată destul de SF, e destul de ciudată situația dar înțeleg că cei care sunt acum o să stea într-o carantină de 14 zile, între timp o să fie testați, iar mai departe, dacă e nevoie, să vină alții. Eu am acolo oameni din Franța și Germania”, a declarat fostul fotbalist la Digi Sport.

Tatăl fostului internațional a spus că autoritățile nu i-au impus fiului său să facă acest gest. Ideea i-a aparținut lui Răzvan Raț.

Gestul făcut de Răzvan Raț

Hotelul fostului internațional are 23 camere, în total 50 locuri disponibile și este administrat de tatăl lui Răzvan Raț.

“Tata se ocupă. Este clar că în acest moment costurile sunt suportate de către mine, mai departe, dacă vor fi decontate, încă nu știu”, a mai declarat Raț, la Digi Sport.

Ultimele persoane au ajuns la hotelul Zytto, miercuri. Acestea au fost extrem de încântate când au aflat unde vor sta. Hotelul a fost deschis în 2008. Raț a investit aproape 1,5 milioane de euro în acest proiect pe vremea când juca la Șahtior Donetk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: