Redactia.ro
Home » Sport » Daniel Pancu, președinte la Rapid! Ce reacție au avut fanii

Daniel Pancu, președinte la Rapid! Ce reacție au avut fanii

Daniel Pancu, Rapid, presedinte

Daniel Pancu a acceptat propunerea lui Victor Angelescu și a devenit noul președinte al clubului din Giulești. În luna martie fostul fotbalist a fost demis din funcția de antrenor al giuleștenilor.

De ceva vreme, acționarul majoritar al Rapidului încerca să-l convingă pe fostul antrenor să accepte o funcție în cadrul clubului. După mai multe discuții și foarte multe masaje de susținere primite, Pancu s-a întors la echipă și este noul președinte al clubului. Daniel Pancu va fi prezentat oficial în momentul în care echipa va intra în cantonament.

„O numire care îi face cinste lui Daniel Pancu / Felicitări, Daniel! / Mult succes, Pancone / Foarte bine că a ales să rămână, așa putem ataca promovarea / Doar împreună putem reuși”, sunt câteva dintre mesajele pe care fanii Rapidului le-au transmis.

Cum se joacă mecurile din Liga a 2-a

FRF a schimbat sistemul de joc în Liga a 2-a din cauza pandemiei de coronavirus. Se va juca în sistemul play-off cu şase echipe care vor juca cinci meciuri. Nicio echipă nu va retrograda. Șefii celor de la UTA au fost total nemulțumiți de noul sistem de joc și vor să facă plângere. De partea cealaltă, cei de la Rapid spun că și-ar fi dorit să joace toate meciurile.

„Am văzut că UTA este nemulţumită de înjumătăţirea punctelor. Noi am fi vrut să se joace toate meciurile sau măcar să jucăm tur-retur, dar aşa s-a stabilit. De ce 6 echipe? Dacă am înţeles bine, doar acestea şase au depus dosare de licenţiere. Dacă e aşa, consider că e mai bine să jucăm doar aceste şase echipe pentru că altfel se putea interpreta. E păcat că meciurile vor fi fără spectatori pentru că eram echipe cu fani mulţi, dar nu ai ce face. Săptămâna viitoare vom intra în carantina de două săptămâni într-un hotel din Bucureşti şi vom începe în Regie antrenamentele”, a spus Victor Angelescu, acţionarul majoritar al Rapidului, pentru Digi Sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: