Redactia.ro
Home » Stil de viață » Provocarea NATO: Poți găsi soldații camuflați din fotografie? Doar cei cu ochi de vultur reușesc

Provocarea NATO: Poți găsi soldații camuflați din fotografie? Doar cei cu ochi de vultur reușesc

GALERIE FOTO (3) Provocarea NATO: Poți găsi soldații camuflați din fotografie? Doar cei cu ochi de vultur reușesc

Provocarea NATO: Poți găsi soldații camuflați din fotografie? Doar cei cu ochi de vultur reușesc!

Provocarea NATO: Poți găsi soldații camuflați din fotografie?

NATO a lansat o provocare intrigantă pe platforma X, punând la încercare abilitățile de observație ale utilizatorilor online. Postând o imagine dintr-o pădure, aliații din cadrul NATO au îndemnat comunitatea să descopere câți soldați camuflați se ascund în această fotografie.

Provocarea a fost denumită „Provocarea Camuflajului, runda a doua”, fiind al doilea episod dintr-o serie de astfel de provocări. Mesajul postat pe contul oficial NATO a stârnit curiozitatea utilizatorilor, invitându-i să își pună la încercare abilitățile de observație.

Doar cei cu ochi de vultur reușesc

Rezultatele unui sondaj derulat sub imaginea respectivă au arătat că peste 12.000 de utilizatori au participat, oferind diverse estimări cu privire la numărul de soldați camuflați în fotografie. Până la prânzul zilei de sâmbătă, 31,2% indicaseră că văd doi soldați, 33,3% au ghicit trei soldați, 20,8% au presupus că sunt patru, iar 14,7% au optat pentru varianta a cinci soldați. Răspunsul corect în video-ul de mai jos! 

Această nu este prima astfel de provocare lansată de NATO. Cu o zi înainte, aceștia publicaseră o altă imagine dintr-o pădure, provocând utilizatorii să descopere câți soldați camuflați se află în acea scenă. Peste 60% dintre participanții la sondajul respectiv au reușit să identifice corect, mai exact doi soldați camuflați.

Astfel de provocări nu numai că stârnesc interesul online, dar și testează abilitățile de observație ale participanților. Este o modalitate interactivă prin care NATO se conectează cu publicul online, implicându-i într-un exercițiu distractiv, dar și educativ despre tehnicile de camuflaj militar.

 

Sursa foto: NATO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: