Redactia.ro
Home » Știri » Pune oțet în mașina de spălat ca să scapi de numeroase probleme. Cum o să te ajute asta

Pune oțet în mașina de spălat ca să scapi de numeroase probleme. Cum o să te ajute asta

Trucul genial care te ajută să cureți interiorul mașinii de spălat! Ai nevoie de pastă de dinți și lămâie. Sigur le ai în casă

Un truc despre care puțini știu este să pui oțet în mașina de spălat, respectiv în ligheanul cu apă dacă speli de mână. Iată cum o să te ajute asta și de ce s-ar putea să vrei să apelezi tot mai des la această metodă pe viitor.

Pune oțet în mașina de spălat ca să scapi de numeroase probleme. Cum o să te ajute asta

În mod normal, oțetul, obținut prin fermentarea acetică a vinului, a berii etc. sau prin diluarea cu apă a acidului acetic concentrat, este folosit în alimentație drept condiment sau conservant. Totuși, iată un truc excelent, care are la bază oțetul, pe care gospodinele îl aduc în discuție atunci când vine vorba inclusiv de spălatul rufelor, la mașina de spălat sau în lighean, dacă spălați de mână.

Oțetul poate fi folosit în mai multe situații, pentru câteva dintre problemele care pot apărea. Spre exemplu, dacă rufele nu mai sunt atât de albe ca la început, dacă sunt pătate de transpirație sau deodorant, dacă au un miros urât sau dacă există un miros neplăcut în cuva mașinii de spălat. Trucul este ușor de pus în practică și ar avea într-adevăr efecte.

Tot ce trebuie să faci este să pui oţet în maşina de spălat, respectiv în ligheanul cu apă dacă speli de mână. Concret, se pune o jumătate de cană de oţet direct pe hainele din mașina de spălat, pentru că va întări efectul detergentului pe care îl folosești în mod obișnuit și va preveni degradarea culorilor, dar va folosi şi la reducerea rezidurilor care apar pe obiectele vestimentare după spălat. O altă metodă este să pui oțet în compartimentul pentru balsam, tot așa, acest lucru o să fie benefic pentru obiectele spălate. Ca să elimini mirosul greu de țigară, însă, va trebui să lași rufele respective la înmuiat peste noapte în apă cu oțet.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini