Redactia.ro
Home » Știri » Pune un castron cu suc de lămâie în cuptorul de microunde. Ce se întâmplă după este miraculos

Pune un castron cu suc de lămâie în cuptorul de microunde. Ce se întâmplă după este miraculos

suc de lămâie

Lămâile sunt nelipsite din bucătăria fiecăruia dintre noi. Ele sunt utile în prepararea salatelor, a ceaiurilior și a glazurilor pentru prăjituri, însă puțini ar fi bănuit că ele pot fi eficiente și în îndepărtarea petelor și a mirosului neplăcut din cuptorul cu microunde. Iată cum poți scăpa de petele din cuptor, în câțiva pași simpli, cu ajutorul a doar două ingrediente pe care, cu siguranță, le ai la îndemână.

Sucul de lămâie are capacitatea de a elimina petele și mirosul neplăcut care se instalează în cuptorul cu microunde odată cu trecerea timpului. Pentru a curăța în profunzime cuptorul vei avea nevoie de doar două ingrediente: lămâie și bicarbonat de sodiu. Stoarce sucul lămâilor într-un castron, poți lăsa în recipient și coaja. Adaugă o linguriță de bicarbonat de sodiu apoi pornește cuptorul preț de zece minute. La finalul celor 10 minute, vei fi uimit să constați că petele vor fi ușor de îndepărtat cu o simplă lavetă, iar mirosul a dispărut ca prin minune.

Puteți folosi amestecul de apă și suc de lămâie din interior pe post de soluție de degresat, în cazul în care doriți să insistați asupra zonelor murdare.

Zeama de lămâie poate fi folosită și la spălarea hainelor albe

Spălați hainele delicate de mână, clătiți-le bine și apoi lăsați-le stea în apă cu zeamă de lămâie timp de o oră. Clătiți-le cu apă rece și punți-le la uscat, de preferat la lumină naturală. Veți observa că acestea vor fi mai albe decât înainte datorită sucului de lămâie pe care l-ați utilizat.

Sucul de lămâie îndepărtează depunerile de pe robinet și oalele de inox

Zeama de lămâie poate fi eficient și în îndepărtarea depunerilor de pe robinetul cromat sau oalele de inox. Nu trebuie decât să lustruiți suprafața cu o felie de lămâie.

Lămâile conțin și vitamina A, vitamina E, vitamina B6, acid folic, acid pantotenic, tiamină, flavonoizi, fier, magneziu, calciu, cupru, potasiu, zinc și fosfor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: