Redactia.ro
Home » Știri » Putin ar fi încercat să detoneze arma nucleară, dar ar fi fost sabotat în ultimul moment

Putin ar fi încercat să detoneze arma nucleară, dar ar fi fost sabotat în ultimul moment

Adevăratul motiv pentru care Vladimir Putin a ordonat încetarea focului în Ucraina. Analiza ISW

Putin ar fi eșuat de două ori în încercarea de a detona arma nucleară pentru a o folosi în Ucraina, fiind, de fapt, sabotat din interior. Iată toate detaliile!

Putin ar fi încercat să detoneze arma nucleară, dar ar fi fost sabotat în ultimul moment

Putin ar fi eșuat de două ori în încercarea de a detona arma nucleară .Această ipoteză este susținută de o persoană din interior care afirmă că acesta ar fi fost sabotat de o persoană din interior. Pe fondul temerilor că ar putea fi lansate arme nucleare asupra Ucrainei, se afirmă că președintele Rusiei s-a confruntat cu o întrerupere misterioasă a ambițiilor sale privind arma atomică, sugerându-se că ar putea fi vorba de sabotaj

Vladimir Putin ar fi încercat de două ori să detoneze o armă nucleară pentru a o putea folosi împotriva Ucrainei. Și este posibil ca încercările sale să fi eșuat doar pentru că au fost sabotate, a afirmat o persoană din interior.

Potrivit unui articol publicat online de The Mirror, unii oficiali de rang înalt de la Kremlin ar fi „sabotat” planurile sale de a folosi arme atomice. O altă replică venită de la Moscova este că au existat probleme din cauza unor defecțiuni tehnice, se susține.

Valery Solovey, un expert al președintelui și fost profesor la prestigiosul Institut de Relații Internaționale din Moscova (o școală de pregătire pentru spioni și diplomați) susține că armele nucleare tactice trebuie testate înainte de a fi folosite, pentru a se asigura că aceste arme sunt pe deplin operabile.

În ultimele zile, au existat o serie de mesaje NOTAM (Notice to air missions/Aviz pentru misiunile aeriene) și avertismente de navigație rusești care indică faptul că au fost efectuate teste sau exerciții de tragere reală. Până în prezent, au existat puține indicii ale unor teste majore.

Armele nucleare trebuie testate

Deasemenea, există afirmații potrivit cărora Putin a ordonat două teste cu rachete nucleare la începutul acestei luni, dar acestea nu au avut loc. Profesorul Solovey, a declarat:

„Decizia lui Putin privind utilizarea armelor nucleare tactice în conflictul din Ucraina se va confrunta, fără îndoială, cu rezistență

Nu știu cât de eficientă va fi rezistența, dar voi indica că testele nucleare ar fi trebuit să aibă loc în ultimele două săptămâni, unul în Marea Barents, subacvatic, iar cel de-al doilea subteran, în regiunea Arhangelsk. De ambele ori, testele nu au avut loc.

Motivul este că înainte de lansare sau, mai exact, înainte de utilizarea armelor nucleare tactice, este necesar să ne asigurăm că aceste arme sunt pe deplin operabile… trebuiau să fie testate.”

Operațiunile potențial periculoase ale lui Putin au fost „întrerupte”

Dar, de fiecare dată (nr. de 2 ori)  operațiunile potențial periculoase au fost „întrerupte”. El a mai spus: „Președintele a primit rapoarte că a existat o situație de urgență, că nu a funcționat” , ceea ce implică defecțiuni tehnice. Cu toate acestea, Putin a insistat ca testele să fie efectuate revendicate, a declarat dl Solovey. De asemenea, el a susținut că liderul de la Kremlin a luat deja o decizie de principiu de a folosi arme nucleare.

„Dar chestia este că o dată este un accident, de două ori este o coincidență. Dacă și a treia oară testele se termină la fel, fără nimic, va părea că este vorba de sabotaj”. El a sugerat că neîndeplinirea ordinelor comandantului-șef ar indica o „dizolvare a autorității lui Putin”.

La începutul acestei luni, s-a raportat că NATO a trimis o notă de informații către țările membre în care avertiza că Putin a desfășurat submarinul său nuclear K-329 Belgorod, purtător al potențialei drone submarine apocaliptice Poseidon. Arma rusească este o torpilă gigantică cu capacitate nucleară care provoacă tsunami radioactive capabile să distrugă coastele inamice.

Dmitri Kiselyov, un propagandist al televiziunii ruse, a declarat recent telespectatorilor că Rusia ar trebui să „scufunde Marea Britanie în adâncurile mării” cu „drona robotică subacvatică Poseidon”, provocând un tsunami de 1.640 de metri. Cu toate acestea, până în prezent nu a existat niciun indiciu privind o lansare de test.

Canalul general de televiziune SVR, care difuzează buletine pe YouTube și pe serviciul de mesagerie online Telegram, a declarat pe 13 octombrie că presupusele teste cu rachete nucleare ordonate de Putin au fost pregătite „în cel mai strict secret”. Acesta a precizat că liderul de la Kremlin „a fost informat cu privire la necesitatea de a amâna data și ora testului. Se presupune că nu a existat timp suficient pentru a se pregăti în mod corespunzător. Aceasta este a doua oară când un test nuclear a fost amânat în ultimele două săptămâni”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: