Redactia.ro
Home » Știri » Putin se răzbună crunt pe aliații săi. Serghei Șoigu ar fi fost otrăvit

Putin se răzbună crunt pe aliații săi. Serghei Șoigu ar fi fost otrăvit

A fost otrăvit! Rusia e în stare de șoc. Anunțul venit de la Kremlin: A fost epurat

În urma pierderilor masive ale armatei ruse pe frontul de luptă, Vladimir Putin a început să îi pedepsească pe aliații săi. Leonid Nevzlin, fostul oligarch rus a făcut o serie de declarații șocante despre Serghei Șoigu. Ce s-a întâmplat cu ministrul rus al Apărării?

Putin se răzbună crunt pe aliații săi! Serghei Șoigu a fost otrăvit

Leonid Nevzlin, un fost oligarh rus, susține că ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, a fost otrăvit de forțele ruse.

„Chiar dacă generalul ar supraviețui, ar fi infirm pe viață“, a spus Leonid Nevzlin, potrivit ziarului italian Iltempo.

Potrivit oponenților regimului politic de la Kremlin, Serghei Șoigu a fost epurat deoarece s-a opus ferm războiului din Ucraina și pentru că ar fi furat 10 miliarde de euro din bugetul statului, dăunând aparatului militar, ce nu a fost modernizat corespunzător. Aparent, nu îmbogățirea necinstită l-a înfuriat pe Vladimir Putin, ci faptul că a fost trădat de un aliat vechi.

Reamintim faptul că, anterior, disidentul rus Leonid Nevzlin a scris, pe pagina sa de Twitter, că Serghei Șoigu ar fi suferit un atac de cord și că ar fi internat în stare gravă la spital. În plus, infarctul nu ar fi fost din cauze naturale.

„Șoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supraviețuiește“

Informația nu este verificată și nu a apărut încă într-o sursă oficială. De asemenea, Vladimir Putin ar fi avut o ședință furtunoasă, în urma căreia a decis arestarea a 20 de generali din Rusia, arată capital.ro.

„Șoigu este în afara jocului, poate că va deveni invalid dacă supraviețuiește. A avut brusc un atac de cord masiv, este la Terapie Intensivă, conectat la aparate. Există zvonuri că un atac de cord nu ar fi putut avea loc din motive naturale“, a transmis Leonid Nevzlin pe Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: