Redactia.ro
Home » Știri » Putin ‘și-a pedepsit’ fiica și ‘a împiedicat-o să plece în vacanță de ziua ei de naștere! Președintele rus se temea că nu s-ar mai întoarce acasă

Putin ‘și-a pedepsit’ fiica și ‘a împiedicat-o să plece în vacanță de ziua ei de naștere! Președintele rus se temea că nu s-ar mai întoarce acasă

Vladimir Putin și-ar fi pedepsit fiica și ar fi împiedicat-o să plece în vacanță de ziua ei de naștere. Președintele rus se temea că aceasta nu intenționează să se întoarcă în Rusia.

Fiica lui Putin voia să-și sărbătorească a 37-a aniversare pe o plajă tropicală

Cercetătoarea Dr. Maria Vorontsova își dorea să plece într-o vacanță pe o plajă tropicală pentru a marca cea de-a 37-a aniversare a sa săptămâna viitoare.

Ea plănuia o escapadă romantică cu Evgheni Nagornîi, 33 de ani, partenerul ei. Cei doi formează un cuplu de când Dr. Maria Vorontsova a divorțat de fiul olandez al unui colonel NATO, potrivit canalului Telegram al SVR General.

„Putin a răspuns cu un refuz categoric, întărind protecția de securitate a Mariei’, se arată în raportul postului rusesc. „Potrivit informațiilor noastre, fiica cea mare a președintelui nu intenționa să se întoarcă în Rusia”.

Raportul nu a precizat dacă motivul presupusului său plan de a fugi a fost războiul sângeros al tatălui său în Ucraina.

Canalul de telegramă General SVR susține că are cunoștiințe din interior despre Kremlin. Ei au fost primii care au raportat că Putin suferă de boli grave, inclusiv de cancer, o teorie considerată acum plauzibilă.

Maria, care a fost sancționată de țările occidentale din cauza faptului că este fiica lui Vladimir Putin, are un fiu în vârsta de 8 ani. Este fiul ei și al fostului său soț, Jorrit Faassen.

Fiica lui Putin are interdicție de călătorie în principalele țări occidentale

Ea are acum interdicție de a călători în principalele țări occidentale, dar înainte îi plăcea să meargă în Europa.

Imaginile o arată pe Maria cu Nagorny participând la o nuntă a unor prieteni medici lângă Salerno, Italia, în 2019. Ea părea la momentul respectiv să fie însărcinată.

Maria este fiica lui Putin din prima căsătorie a acestuia cu Lyudmila, fosta primă doamnă a Rusiei.

Născută pe vremea când președintele rus era spion KGB, Maria este expertă în boli genetice rare la copii.

Ea este un cercetător de frunte la Centrul Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie al Ministerului Sănătății din Rusia. Femeia este, de asemenea, expertă în nanism.

După ce a cunoscut-o pe Maria, Nagorny a început să lucreze într-un loc nou, unde câștiga 110.000 de euro pe an. A fost instalat într-o casă de lux de înaltă securitate. Casa dispunea de trei dormitoare, patru băi, o cămară, o bibliotecă, un șemineu cu lemne și o terasă privată, potrivit unei investigații realizate de agențiile de presă independente Meduza și Nastoyashchee Vremya.

El a studiat la departamentul vamal demodat al Universității de Finanțe și Drept din Moscova.

Nagornîi a lucrat ulterior pentru un broker vamal și o companie de îngrășăminte. Despre bărbat se credea că este anti-Putin, pentru că îl „interesa agenda opoziției”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: