Redactia.ro
Home » TV » Puțini știu asta despre Dragoș Bucurenci! Prezentatorul PRO TV este atras și de bărbați

Puțini știu asta despre Dragoș Bucurenci! Prezentatorul PRO TV este atras și de bărbați

GALERIE FOTO (2) Dragoș Bucurenci

Dragoș Bucurenci nu s-a ferit niciodată să vorbească despre sexualitatea sa, astfel că cesta a recunoscut că se simte atras în egală măsură de femei și de bărbați. Iată ce spune fostul prezentator de la Pro TV despre un posibil mariaj.

Dragoș Bucurenci este atras și de femei și de bărbați

Dragoș Bucurenci a recunoscut că orientarea lui sexuală nu este îndreptată strict asupra femeilor. Lui îi plac și bărbații, astfel că spune că ar refuza să se căsătorească într-o țară în care parteneriatul civil este ilegal.

Fostul prezentator de televiziune a precizat că are această orientare sexuală, dar nu a vorbit despre nimeni din viața sa și nu a dat detalii dacă se află sau nu într-o relație. Potrivit apropiaților, Dragoș Bucurenci este singur de patru ani.

Acesta ar vrea să își întemeieze o familie, pentru că nu vrea să își petreacă singur viața, dar încă nu a găsit persoana potrivită.

Dragoș Bucurenci nu știe dacă se va căsători cu o femeie sau un bărbat

Deocamdată, Dragoș Bucurenci a recunoscut că nu știe dacă partenerul lui de viață va fi o femeie sau un bărbat.

„Țin minte că îmi doream, copil fiind, să mă fac om mare mai repede. Cea mai mare plăcere a mea era să stau pe lângă părinții mei. Îmi plăcea să ascult discuțiile oamenilor mari. Cred că aveam un grad de înțelegere mai avansat în comparație cu alți copii de vârsta mea. Când eram mic, îmi era frică de natură: de păienjeni, șopârle etc. (…) În liceu tânjeam după niște fete. Prima dragoste a fost cu o fată la 18 ani și ea a fost cea care a făcut primul pas.

Îmi plăceau fetele diafane, aflate într-o oarecare suferință, puțin neajutorate, care să se lase salvate. Bisexualitatea este o stare naturală. Cred că, de fapt, toți oamenii sunt într-o măsură mai mare sau mai mică bisexuali. Nu știu dacă o să mă însor cu un bărbat sau o femeie, iar dacă aș vrea să mă însor cu o femeie, aș refuza să o fac într-o țară în care doi bărbați nu pot să beneficieze nici măcar de parteneriatul civil, deci cred că aș refuza să o fac”, i-a mărturisit Bucurenci la Europa Fm Andrrei Esca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: