Redactia.ro
Home » Monden » Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional. Ce planuri muzicale are rapperul

Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional. Ce planuri muzicale are rapperul

Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional.

Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional. Celebrul rapper a venit în atenția românilor cu o piesă inspirată de la Adrian Păunescu, pe care a transpus-o pe muzică în stilul său propriu. Artistul a fost ajutat de artista Eugenia Nicolae. Recent, Puya a mărturisit că are planuri mărețe pe plan muzical.

Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional. Ce planuri muzicale are rapperul

Puya își dorește să aibă succes pe plan internațional. Artistul a revenit în atenția fanilor cu o nouă melodie de senzație. Puya a colaborat cu artista Eugenia Nicolae pentru a lansa melodia „Lie” de 1 Decembrie. Piesa a fost inspirată din poezia regretatului poet Adrian Păunesc, «Parastas». Deși a fost scrisă în urmă cu mulți ani, artistul a decis să facă o schimbare și să cânte versurile poeziei în stilul său. Artistul este mândru de piesa pe care a lansat-o, iar românii au lăudat inițiativa rapperului.

Cred în continuare că folclorul și sunetele balcanice aduc ceva nou în hiphop-ul de pretudindeni, mai ales acum când piesa ta poate fi ascultată simultan și în Vietnam și în Vișeul de Sus. Eugenia Nicolae s-a potrivit ca o mănușă pe textul ăsta.Ca idee, ea a venit cu refrenul fără să aibă habar de textul meu! Mi-a spus «Uite, am refrenul ăsta, crezi că putem face ceva începând de aici?». De aia, de-a lungul timpului nu am alergat neapărat să fac hituri. Inspirația e un lucru divin care când e să vină vine, când nu, nu…Bineînțeles, inspirația trebuie să te prindă muncind, așa că piesa «Lie» e doar începutul. Mai am încă 40 de track-uri lucrate din care voi alege câteva piese pe care urmează să le lansez în perioada următoare”, a povestit Puya.

Puya, planuri mărețe pe plan muzical

Invitat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Puya a făcut dezvăluiri neașteptate despre cariera sa muzicală. Artistul a mărturisit că își dorește să lanseze o piesă care să devină hit internațional. De asemenea, rapperul și-a adus aminte de melodia lansată în colaborare cu Connect-R, „Americandrim”. Puya a povestit că piesa a avut mare succes pe plan internațional. „Mi-aș dori să fac o piesă care să depășească granițele României. Ideea mi-a venit după ce am văzut că piesa Americandrim era mai cunoscută în afară decât în România. Avusesem atunci un album la Familia, unde începeam cu „Ce are limba română”. Dacă tu vrei ca piesa să ta să sune mai departe, trebuie să o faci să sune ca afară.Americandrim a fost o păcăleală, un artificiu muzical care a funcționat”., a spus Puya.

Spre surprinderea unora, Puya este un familist convins, având alături de el o soție minunată. Melinda i-a dăruit artistului trei fetițe, iar viața rapperului s-a schimbat total. „Nu prea am timp să mă gândesc cum trebuie să fiu. Sunt cum sunt. Încerc să fiu cum pot eu mai bine. Încerc să fac ce au făcut și părinții mei în principiu. Să creez o familie unită. Mi-am dorit mereu copii, asta cu siguranță. Dar nu am plănuit exact momentul. Nunta am făcut-o când prima fată avea 2 ani”, a spus Puya despre familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: