Redactia.ro
Home » Monden » Puya și-a prins fiica cea mare ascultând muzică cu versuri indecente. Ce replică i-a dat aceasta când artistul a certat-o

Puya și-a prins fiica cea mare ascultând muzică cu versuri indecente. Ce replică i-a dat aceasta când artistul a certat-o

puya

Puya este, fără îndoială, unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Are o carieră de peste două decenii în industria muzicală, iar melodiile sale sunt recunoscute de foarte mulți oameni de la primele acorduri. Cum a reacționat, însă, artistul atunci când a descoperit că fiica sa asculta muzică vulgară, care conținea cuvinte obscene? Artistul a povestit tot!

Cum a reacționat Puya atunci când a observat că fiica cea mare ascultă muzică care conținea înjurături

Puya a fost invitat la podcastul moderat de către Mihai Morar. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre aspectele profesionale, dar și despre momente inedite din cadrul familiei sale. Astfel, Puya a povestit cum a reacționat atunci când a observat, cu stupoare, că fiica sa asculta muzică care conținea cuvinte obscene.

Inițial a fost foarte revoltat de faptul că aceasta asculta astfel de muzică, însă răspunsul pe care i l-a oferit copila atunci când a întrebat cine cânta folosind asemenea cuvinte l-a lăsat fără replică. Copila i-a răspuns că muzica plină de obscentiăți era chiar cea făcută de el, la începutul carierei.

„Asculta muzică și am auzit niște înjurături. Imediat am comutat pe modul tătic. Zic «ce asculți acolo?» Mă gândeam că ascultă muzică d-asta trap, cu înjurături, cu morți. Îi spun «ce asculți? Muzică cu înjurături?». «Da, muzica ta, primele tale albume». Nu am mai zis nimic, mi-a închis gura”, a povestit Puya.

De ce a vrut Puya să șteargă conturile de Tik-Tok ale copiilor săi

În timpul podcastului Fain&Simplu”, găzduit de Mihai Morar, Puya a dezvăluit că a fost pus în situația de a șterge aplicația Tik-Tok de pe telefonul său. Acesta a admis că petrecea mult timp folosind această aplicație. La un moment dat, artistul a hotărât să o șteargă și de pe dispozitivele copiilor săi. Cu toate acestea, după ce a analizat conținutul la care copiii săi se uitau, Puya a abandonat această idee.

„Eu mi-am șters TikTok-ul și l-am șters, devenisem cam dependent de el. Mie îmi dădea numai femei, voiam să le șterg și la copii, am zis că văd și ei la fel, dar de unde, că îți dă acolo fix la ce te uiți”, a povestit, plin de sinceritate, Puya.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: