Redactia.ro
Home » Monden » Puya, surprins în compania unei blonde, la mare! Au rămas la un vin, după concert. Ce au trădat gesturile dintre cei doi

Puya, surprins în compania unei blonde, la mare! Au rămas la un vin, după concert. Ce au trădat gesturile dintre cei doi

GALERIE FOTO (4) Ce vârstă are Puya. Rapperul este acum un familist convins

Acestea sunt imaginile zilei în showbiz! Puya a fost surprins în compania unei blonde, la mare! Au rămas la un vin, după un concert susținut la un club din inima stațiunii Mamaia. Însă iată ce au trădat gesturile dintre cei doi.

S-a dat drumul la concerte pe litoral și nu numai, iar cluburile au revenit ușor-ușor la activitatea lor, cu muzică și oameni puși pe distracție. Artiștii au revenit și ei pe scenă de curând, iar unul dintre aceștia a fost chiar Puya! Fanii nu l-au mai văzut de mult, însă ce i-a făcut curioși pe aceștia este că artistul a fost surprins în compania unei blonde extrem de apetisante.

Dragoș Gărdescu, pe numele său de scenă Puya, a fost văzut, după un concert la Mamaia, în compania unei domnișoare blonde, cu care artistul a stat la un pahar de vin.

S-a întâmplat chiar zilele trecute, atunci când Puya, alături de Tudor Sișu, a susținut un concert la LOFT, unul dintre cluburile selecte de la mare.

Imediat după show, Puya s-a dus la o masă, unde îl aștepta o domnișoară blondă, extrem de apetisantă. Artistul a servit un pahar cu vin și a început să discute tânăra

S-au atins ca între prieteni

Dat fiind zgomotul din club, cei doi au fost nevoiți să se apropie și să-și vorbească la ureche ca să se înțeleagă, moment în care existat câteva gesturi între cei doi, care s-au atins prietenește, însă fără să fie depășită vreo limită.

Din imagini, se pare că între Puya și domnișoara blondă există o legătură de prietenie, gesturile dintre ei trădând o astfel de relație.

Cei doi au rămas în clubul de la malul mării până aproape de închidere, iar apoi fiecare a plecat în alte direcții.

Puya, căsătorit și cu trei copii acasă

Deși este un personaj extrem de discret privind viața de familie, ajuns la 42 de ani, Dragoș Gărdescu, cunoscut publicului drept Puya, are trei fete cu soţia lui, Melinda.

Cei doi soți apar destul de rar împreună la evenimente mondene, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor.

Despre Puya și soția sa Melinda se știu destul de puține lucruri, însă pare că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care a început încă de la vârste fragede.

Cuplu s-ar fi cunoscut în 2006, tocmai când tânăra terminase clasa a XII-a. Au trecut cinci ani, iar Puya și Melinda s-au căsătorit.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: