Redactia.ro
Home » Știri » R. Kelly se prăbuşeşte tot mai tare: a pledat nevinovat în cazul de abuz sexual şi rămâne în arest

R. Kelly se prăbuşeşte tot mai tare: a pledat nevinovat în cazul de abuz sexual şi rămâne în arest

R. Kelly a pledat marţi nevinovat la noile acuzaţii federale pentru care a fost inculpat vineri la Chicago şi va rămâne în arest, cererea sa de eliberare pe cauţiune fiind respinsă.

În solicitarea de menţinere a arestului, procurorii federali din Chicago au subliniat că Robert Kelly, numele real al cântăreţului, prezintă un risc ridicat de a se sustrage justiţiei, dar şi de a perturba buna desfăşurare a anchetei. Printre capetele de acuzare formulate împotriva sa se numără şi suspiciuni de intimidare a martorilor, potrivit Agerpres.

Cu complicitatea managerului său, cântăreţul ar fi obligat una dintre victimele prezumate să depună mărturie mincinoasă într-o altă procedură judiciară. Marţi, judecătorul federal Harry Leinenweber, cel care răspunde de dosarul cântăreţului, a dispus menţinerea arestului lui R. Kelly, cel puţin până la 4 septembrie, data următoarei audieri în instanţă.

Acuzarea îi impută de asemenea cântăreţului de 52 de ani că ar fi incitat minore la întreţinerea de relaţii sexuale cu acesta şi că ar fi făcut înregistrări cu conţinut sexual, capete de acuzare pasibile de o pedeapsă cu până la 195 de ani de închisoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: