Redactia.ro
Home » Știri » Rachetă căzută la 22 de kilometri de granița României. Sperietură zdravănă lângă orașul Briceni

Rachetă căzută la 22 de kilometri de granița României. Sperietură zdravănă lângă orașul Briceni

Rachetă căzută la 22 de kilometri de granița României. Sperietură zdravănă lângă orașul Briceni din Republica Moldova. Iată toate detaliile!

Rachetă căzută la 22 de kilometri de granița României

O rachetă a căzut într-o livadă din apropierea orașului Briceni, din Republica Moldova. Aceasta nu a fost identificată oficial, ca tip și proveniență, însă ar aparține Rusiei. Aceștia ar fi tras în jur de 100 de astfel de proiectile, iar oficialitățile ucrainene dezvăluie că au putut intercepta 60% dintre ele, conform CNN. Potrivit „unor informații publicate chiar de presa ucraineană, acest dispozitiv ar proveni de la un sistem S-300 al apărării antiaeriene a forțelor Kievului”, transmite Antena3 CNN.

Noi marcaje pe echipamentele rușilor din Mariupol

În Mariupol, ocupat temporar, continuă să se înregistreze mișcarea echipamentelor trupelor rusești de ocupație. Peechpamentele de forță militară au fost observate noi marcaje. Acestea reprezintă un triunghi roșu cu un triunghi alb și un cerc în interior și nu se cunoaște exact semnificația lor.

Totodată, pe copertinele mașinilor se poate vedea marcajul oblic încrucișat „O”. Acest lucru a fost raportat de consilierul primarului din Mariupol, Petro Andriușcenko, pe canalul său de Telegram, relatează obozrevatel.com.

„Aceste noi marcaje au apărut în urmă cu o zi, odată cu creșterea traficului de vehicule din direcția Kherson. Vehiculele marcate cu astfel de însemne se deplasează în direcția Donețk”, a scris acesta în cadrul postării.

Sursa foto: obozrevatel.com

 

Sursa foto: Antena 3 CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: