Redactia.ro

RADET București anunță când va da drumul la căldură. Temperatura așteptată este de 4-6 grade Celsius

RADET București anunță când va da drumul la căldură. Temperatura așteptată 4-6 grade Celsius

RADET București. Primăria Capitalei anunță în ce condiții se va da drumul la căldură. Potrivit RADET București, trebuie decisă temperatura medie zilnică între orele 20-06.

RADET București anunță când va da drumul la căldură. Temperatura așteptată 4-6 grade Celsius

RADET București a anunțat într-un comunicat de presă că este pregătită tehnic pentru pornirea furnizării agentului termic pentru încălzire. Însă, trebuie decisă temperatura medie zilnică între orele 20.00-06.00. Potrivit RADET, temperaturile așteptate în București sunt de 4-6 grade Celsius.

Potrivit prevederilor legale, sezonul de încălzire pentru consumatorii de tip urban va începe în funcție de condițiile meteo, când acestea se vor încadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018. Astfel, agentul termic pentru încălzire se va furniza după trei zile consecutive, când temperatura medie zilnică între orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici„, anunță RADET București.

RADET va furniza căldura la cerere

Regia anunță că va elibera căldură la cererea spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminleor de bătrâni, dar și celorlalte instituții publice care cer acest lucru. Încă din 23 septembrie 2019, RADET a început încărcarea cu apă a intalațiilor de alimentare cu energie termincă pentru noul sezon de încălzire 2019-2020.

Vremea va fi destul de rece în Capitală pentru această perioadă din an, cu temperaturi maxime de 13-15 grade Celsius. ANM anunță că temperaturile maxime vor depăși 13-15 grade Clesius, minimele vor fi de 4-6 grade Celsius. De asemenea, cerul va fi temporar noros și vor fi intervale cu ploaia slabă mai ales pe parcursul zilei de duminică, 6 octombrie.

Citeste si:Șapte restaurante dintr-un mare mall din București, închise pentru grave nereguli

Loading...