Redactia.ro
Home » Monden » Radu Bănică a suferit o adevărată traumă. A fost umilit de colegii de clasă și a vrut să plece din România

Radu Bănică a suferit o adevărată traumă. A fost umilit de colegii de clasă și a vrut să plece din România

GALERIE FOTO (3)

Radu Bănică a povestit clipele mai puțin frumoase din copilăria lui. Băiatul lui Ștefan Bănică Jr. a fost umilit de colegii de clasă și a vrut să plece din România din această cauză. Dezvăluiri neștiute făcute de fiul marelui artist.

Radu Bănică a suferit o adevărată traumă

Radu Bănică are 20 de ani și a trăit o adevărată traumă. Artistul a dezvăluit, în cadrul unui podcast, faptul că numele tatălui său i-a adus doar bullying din partea colegilor de clasă, nu faimă sau alte lucruri. Tânărul a povestit că până și profesorii obișnuiau să-l ia peste picior, nu doar colegii de clasă. Din acest motiv, Radu Bănică ar fi vrut să plece din România, undeva unde să nu-l cunoască nimeni.

„Nu-i așa lapte și miere cum crede toată lumea. Eu am vrut din școală să mă mut la privat. Nu neapărat privat românesc, cât privat internațional, unde nu erau români. Erau atât de multe răutăți între copii, darmite ce e acum între adulți. A fost ceva de groază. A fost oribil din punct de vedere al relațiilor mele și cu anumiți profesori, și cu colegii”, a spus Radu Bănică.

Radu Bănică, marcat de un episod nefericit

Radu Bănică a povestit un episod, care l-a marcat. Nu o să uite niciodată o fază de pe vremea când era elev. La un moment dat, colegii lui i-au aruncat lucrurile prin sala de clasă, iar ghiozdanul pe geam. Radu spune că se făceau multe glume neplăcute pe seama lui, doar din simplul fapt că este băiatul lui Ștefan Bănică Jr. și nepotul lui Ștefan Bănică.

„Am o fază pe care nu o să o uit niciodată. Când ieșeam în pauză, la un moment dat, colegii au început să-și arunce lucrurile prin clasă, să-mi scoată ghiozdanul pe geam”, a mărturisit tânărul. „Ce? Pleacă de aici că dacă vrea tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters”, i-a spus, cu răutate, un coleg.

Tânărul a mai spus că: „Cred că mi-ar fi fost mai ușor oriunde. Nu știu de ce are senzația lumea că vai, dacă te cheamă Bănică sau ai un nume cu o istorie, ai un greenpass peste tot. Nu e așa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: