Redactia.ro
Home » Știri » Radu Mazăre se căsătorește. Fostul edil al Constanței va rămâne în regim închis până în 2021

Radu Mazăre se căsătorește. Fostul edil al Constanței va rămâne în regim închis până în 2021

Radu Mazăre se căsătorește. Fostul edil al Constanței va rămâne în regim închis până în 2021

Radu Mazăre se căsătorește. Fostul edil al Constanței  va rămâne în regim închis până în 2021. Potrivit Mediafax, după ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre. comisia Penitenciarului Rahova a hotărât ca acesta să rămână în regim închis până în 2021.

Radu Mazăre va rămâne în regim închis până în 2021

Potrivit lui Mihai Mazăre, o comisie a Penitenciarului Rahova. a decis ca Radu Mazăre să rămână în regim închis.

Aceasta decizie a venit din partea unei comisii a Penitenciarului Rahova. Asta după ce, duminică, perioada de 21 de zile de carantină, a expirat.

Fratele său a precizat că fostul edil se află în celulă cu trei persoane. Doi cetățeni de origine turcă și un român.

Cu toate acestea, Lizeta Haralambie, avocata lui Mazăre, susține că fostul edil ar putea fi mutat în altă unitate de detenție.

Însă acest lucru ar putea deveni posibil, dacă instanța îi revocă maandatul de arestare preventivă. Asta pentru încălcarea controlului judiciar în alt dosar.

În cazul în care instanța revocă această măsură, comisia de la Rahova se va întâlni din nou și Mazăre ar putea fi mutat.

Radu Mazăre se căsătorește în închisoare

Fostul edil al Constanței și-a cerut în căsătorie iubita, iar în luna iulie aceștia se vor căsători chiar de ziua acestuia.

Mazăre și-a cerut iubita în căsătorie prin telefon. La ceremonie va purta același costum pe care-l va purta în fața instanței.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost reţinut de autorităţile din Madagascar. Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor.

Fostul primar al Constanței a fugit din România, unde se afla sub control judiciar, pe 30 decembrie 2017. Radu Mazăre a ajuns în Madagascar, unde avea afaceri.

Mazăre a fost condamnat la 9 închisoare la începutul acestui an, pentru abuz în serviciu. Mai are o condamnare pronunţată zilele trecute de 9 ani şi 10 luni de detenţie, pentru mită, care însă nu este definitvă.

Citește și:Cele 14 cuvinte pe care le-a spus Radu Mazăre judecătorilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: