Redactia.ro
Home » Sport » Radu Ștefan a făcut vizita medicală! Decizie în privința românului!

Radu Ștefan a făcut vizita medicală! Decizie în privința românului!

Radu Ștefan a făcut vizita medicală

Italienii au revenit la sentimente mai bune. Inițial l-au anunțat pe român că nu mai au nevoie de serviciile lui, acum, s-au răzgândit, rămâne la Lazio. Radu Ștefan a făcut vizita medicală și va începe astăzi antrenamentele, sub comanda lui Simone Inzaghi. Românul a avut parte de o vară foarte agitată. A fost la un pas de a pleca la altă echipă tot în Serie A.

De la ce a pornit scandalul

Potrivit presei din Italia, totul a pornit de la o discuție dintre Radu Ștefan coechipierii săi. După un meci peirdut, Wallace şi Bastos râdeau la vestiare, iar românul i-a certat destul de dur. Igli Tare, directorul sportiv al clubului Lazio Roma a aflat ce s-a întâmplat și l-a chemat pe Ștefan la discuții. Românul s-a înfuriat și mai tare și ar fi spus:

„Am jucat şi accidentat, din acest moment joc doar dacă sunt foarte bine”, scriu jurnaliștii de la Il Massaggero.

După acest incident a căzut în dizgrație și a fost anunțat că nu mai face parte din planurile clubului.

Oferte pentru Radu Ștefan

În acel moment mai multe cluburi au început să facă oferte pentru Radu Ștefan. Atalanta, Torino, Parma și-au droit să-l transfere. De asemenea mai multe cluburi din China, Arabia Saudită, dar și Vitesse Arnhem din Olanda și l-ar fi droit. Radu Ștefan a preferat să-și ceară scuze celor de la Lazio și să rămână la echipă. Fundașul de 32 de ani, este legitimat la gruparea Lazio din iulie 2008 şi are contract până în iunie 2021.

Loading...