Redactia.ro
Home » Monden » Radu Vâlcan, despre relația dintre Teodora și Alex de la Insula Iubirii: „Ce spun ei este strict problema lor”

Radu Vâlcan, despre relația dintre Teodora și Alex de la Insula Iubirii: „Ce spun ei este strict problema lor”

GALERIE FOTO (4) Radu Vâlcan, despre relația dintre Teodora și Alex de la Insula Iubirii

Radu Vâlcan, despre relația dintre Teodora și Alex de la Insula Iubirii. Sezonul 6 al emisiunii s-a terminat, iar telespectatorii au așteptat cu nerăbdare deciziile cuplurile. Unele dintre ele s-au destrămat, în timp ce altele au devenit mai puternice pe parcursul lunilor care au trecut. În ceea ce îi privește pe Teodora și Alex, cei doi au surprins pe toată lumea la testimonialele finale când au anunțat că vor deveni părinți.

Radu Vâlcan, despre relația dintre Teodora și Alex de la Insula Iubirii: „Ce spun ei este strict problema lor”

Finala emisiunii Insula Iubirii, sezonul 6, a avut loc săptămâna aceasta, iar telespectatorii au avut parte de numeroase surprize din partea concurentilor. Cuplul format din Teodora și Alex a atras atentia publicului. La finalul editiei, Teodora a declarat că se desparte de Alex, dar la testimonialul final, tânăra de 19 ani a surprins pe toată lumea când a anuntat că este însărcinată. Astfel, Alex și Teodora s-au impăcat și urmează să devină părinti. Acest lucru a stârnit numeroase controverse la adresa celor doi. Unii internauți sustin că Teodora a rămas impreună cu Alex deoarece a aflat că este insărcinată, in timp ce alții concluzionau că aceasta pare nefericită lângă iubitul ei. Radu Vâlcan, gazda emisiunii, este alături de fiecare cuplu care trece prin experienta Insula Iubirii, dar încearcă să fie cât se poate de impartial. Recent, prezentatorul tv a vorbit despre cuplul Teodora și Alex, declarând că nimeni nu trebuie să le judece deciziile.

Eu încerc tot timpul să fiu cât se poate de imparțial, probabil că ce spun ei este o părere pe care și-au format-o mulți oameni. Tocmai de asta emisiunea este și despre acest lucru. Oamenii pot emite tot felul de judecăți, dar cei care vin acolo, la emisiune, știu și se așteaptă la asemenea etichete puse. Ce spun ei este strict problema lor, eu nu pot să îmi dau cu părerea, rolul meu este altul, nu să îi judec pe concurenți.Cei care vin în emisiune eu cred că nu pot pleca decât pe plus de acolo, indiferent dacă se despart sau nu. Au fost într-un fel înainte de emisiune, iar după își dau seama de anumite lucruri, mai mult sau mai puțin plăcute, chestiuni pe care le pot și corecta. Eu cred că emisiunea le aduce un plus în viață. Depinde de fiecare dintre ei ce vor face în continuare „, a declarat Radu Vâlcan, potrivit Fanatik.

Teodora a reacționat la criticile internauților

Teodora s-a declarat fericită în căsnicia cu Alex și a spus că își dorește foarte mult să devină mamă. Tânăra de 19 ani este însărcinată în aproape șapte luni. „Este fix alegerea mea lângă cine vrea să stau și cu cine vreau o familie! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune. Nu va puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți știi niciodată cum suntem noi cu adevărat! Tot ce contează este că sunt foarte bine și nu regret nici o secunda alegerile făcute! „ a transmis Teodora în mediul online după valul de critici primit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: