Redactia.ro
Home » Monden » Rey, mesaj pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii: „Încă te mai iubesc”

Rey, mesaj pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii: „Încă te mai iubesc”

GALERIE FOTO (5) Rey, mesaj pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii

Rey, mesaj pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii. Lavinia și Rey și-au testat relația la Insula Iubirii, iar la finalul emisiunii, cei doi s-au separat după ce au picat în ispită. După ce a văzut finala sezonului 6 al reality show-ului, Rey i-a transmis un mesaj surprinzător fostei sale iubite.

Rey, mesaj pentru Lavinia după ce a văzut finala Insula Iubirii: „Încă te mai iubesc”

Rey și Lavinia au participat la Insula iubirii, sezonul 6, pentru a-și testa relatia. Într-un final, cei doi au picat în ispită, motiv pentru care au decis să se despartă. După ce a văzut finala emisiunii, Rey i-a transmis un mesaj surprinzător Laviniei, prin intermediul rețelelor de socializare. Fostul concurent a postat un video pe Facebook în care recunoaște că și-a dorit să se împace cu Lavinia, dar acesta susține că fosta iubită nu a fost asumată la testimonialele finale. „Vă salut, un prieten mic și profud mi-a dat o idee foarte bună: să-mi scriu gândurile pe o foaie și poate așa o să îmi fie mai ușor să vorbesc. (…) 28 iunie a fost o seară în care am dormit foarte prost. Am urmărit și eu finala în reluare, a fost una ieșită din context, părerea mea.De ce spun asta? Am zis să aflați și voi gândurile pe care nici măcar eu nu le mai înțeleg, chiar nu știu când am încercat eu cu mesaje zilnice să te recuceresc. Într-adevăr, am vrut să ne împăcăm, la fel ca tine. Diferența este că mie nu îmi e frică să recunosc. Te-am iubit, și da, cred că încă te mai iubesc. Te mai iubesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine de-a lungul relației, te iubesc pentru toate clipele pe care le-am trăit împreună”, a transmis Rey.

De asemenea, Rey susține că va reveni cu o explicatie in legatura cu fiul Laviniei, despre care nu a vrut să ofere prea multe detalii. „Nu cred că mai este iubire în suflet, cred că este iubire legată de amintiri. (…) După calculele mele, tu ai fost cea care a vrut să devină vedetă. (…) O să încerc să mă fac înțeles pe viitor cu subiectul copilului. Încerc să vorbesc despre subiectul acesta pentru care m-ai atacat inclusiv tu, Lavinia.”, a povestit pe Instagram concurentul de la Insula Iubirii.

Rey, despre întâlnirea cu prietenii Laviniei la Bistrița

Lavinia a declarat la testimonialele finale că la scurt timp după ce s-au întors din Thailanda, Rey s-ar fi întâlnit cu prietenii ei în Bistrița. De asemenea, acesta ar fi venit însoțit de ispita Eda. Ulterior, fostul concurent a declarat că nu și-a plănuit să petreacă timpul alături de prietenii fostei iubite. „Legat de testimonialele emisiunii, voi puteți să credeți ce vreți, eu vă spun ce s-a întâmplat. Nu m-am plimbat la Bistrița să petrec cu prietenii tăi, s-a întâmplat exact în ziua în care am aterizat la București. Am mers la Cluj, iar apoi am luat următorul tren spre Bistrița, unde nu m-am întâlnit cu gașca ta de prieteni. (…) M-am supărat când ai spus că am făcut un gest frumos pentru că i-am adus copilului un cadou. În privat m-ai făcut în toate felurile pentru că i-am dat acel cadou. Cadou pe care eu i l-am promis copilului.Vezi tu, și tu m-ai sunat, dar nu o să stau să explic. Din păcate, și acum mă doare. Să fiu sincer cu voi, am început să regret câteva chestii din trecut. Regret că am invitat două ispite și un bichon la un party în Bistrița. (…) Momentan trăiesc clipe de haos, încerc să mă stabilizez pe plan profesional și emoțional. Vă mulțumesc pentru mesajele frumoase! Sunt tot eu Rey, un om care mai greșește și în prezent.”, a mai adăugat Rey.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: