Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat a răbufnit pe Internet! Gestul făcut de internauți l-a determinat pe șeful DSU să ia atitudine

Raed Arafat a răbufnit pe Internet! Gestul făcut de internauți l-a determinat pe șeful DSU să ia atitudine

GALERIE FOTO (5) Raed Arafat. noi reguli anti-Covid

Raed Arafat a răbufnit pe Internet! Din cauza restricțiilor impuse în ultima perioadă, români din toate colțurile țării protestează de o săptămână. Oamenii sunt împotriva noilor măsuri, dar cer totodată și demiterea șefului DSU Raed Arafat, considerându-l principalul vinovat pentru instituirea acestor restricții. Recent, secretarul de stat a postat un mesaj pe Facebook, cu scopul de a-i informa pe români cu privire la o fotografie care a circulat în mediul online. În acea imagine apare Raed Arafat într-un supermarket, fiind acuzat că nu poartă masca de protecție. Care a fost mesajul lui Arafat?

Raed Arafat a răbufnit pe Internet! Gestul făcut de internauți l-a determinat pe șeful DSU să ia atitudine

Raed Arafat a răbufnit pe Internet! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a postat un mesaj pe rețelele de socializare cu scopul de a-i lămuri pe românii care îl acuză că a intrat în surpermaker fără să poarte masca de protecție.

Arafat a spus că fotografia a fost realizată anul trecut când purtarea măștii nu era obligatorie.”Cu cateva ore mai devreme au aparut pe mai multe conturi postari care folosesc o poza cu mine la cumparaturi, fara masca, insinuand ca ar fi o poza recenta in contextul deplasarii mele intr-o misiune oficiala in afara Romaniei. Tin sa aduc la cunostinta celor care au vazut aceasta poza in diferite postari, ca poza nu este una recenta, fiind de mai mult decat un an, cand purtarea mastii nu era obligatorie.
Ca sa fac si o gluma, intre ziua in care a facut cineva poza respectiva si ziua de astazi, sunt cu aprox. 12 kg mai putin! Cei care incearca din rasputeri sa ma denigreze, cu siguranta vor continua sa faca acest lucru lansand informatii false peste tot si cu oricare ocazie pe care o au. Am increderea ca marea parte a populatiei stiu acest lucru deja!„, a fost mesajul acestuia.

Raluca Turcan, victima unui fake news

Se pare că Raed Arafat nu este singurul politician care a devenit victima unui fake news lansat în mediul online. În urmă cu câteva zile, a fost publicat un articol cu titlul “Raluca Turcan, fără mască la un cămin de bătrâni,”. Acest lucra a sugerat faptul că ministrul Muncii a încălcat din nou legea nepurtând masca de protecție într-un loc public.

Ei bine, se pare că pozele erau mai vechi de mai bine de un an, iar site-ul de știri care a publicat articolul și-a cerut scuze pentru informațiile neoficiale. În realitate, imaginea fusese postată pe 22 martie 2020 de pagina de Facebook a Echipei Galbene-organizatori de voluntari a PNL Sibiu, alături de alte fotografii de la mai multe evenimente caritabile.„Este foarte veche. Sunt convinsă că mai puteți găsi mii, întrucât eu chiar fac acțiuni de voluntariat. Dar se poate continua cu manipularea”, a reacționat Raluca Turcan în urma publicării informației false.

Reamintim că ministrul Muncii, Raluca Turcan a fost amendată de autorități după ce a participat la o acțiune de împădurire, aceasta nepurtând masca de protecție. După ce imaginile au devenit publice, Turcan a cerut chiar ea să fie sancționată de oamenii legii, asumându-și greșeala.

Raluca Turcan fara masca de protectie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: