Redactia.ro
Home » Știri » Țara care ar fi dat aur pentru Raed Arafat. Ce propunere a primit șeful DSU

Țara care ar fi dat aur pentru Raed Arafat. Ce propunere a primit șeful DSU

Raed Arafat

Șeful DSU a primit o propunere uriașă, în timpul unei vizite Qatar. Raed Arafat a refuzat, însă, pe motiv că vrea să continue ceea ce început în România.

Țara care ar fi dat aur pentru Raed Arafat. Ce propunere a primit șeful DSU

Analistul politic Bogdan Chirieac a dezvăluit că în timp ce se afla, alături de șeful DSU, într-o vizită în Qatar, acesta din urmă a primit o propunere pe care a refuzat-o. Se întâmpla în anul 2014, iar ”qatarezii îl luau pe Arafat la greutatea lui în aur, pe loc”, a spus Bogdan Chirieac.

Reprezentantul prințului din Qatar și-a manifestat dorința de discuta cu șeful DSU, în timp ce se afla la masă cu fostul premier Victor Ponta, jurnalistul Victor Ciutacu și, deopotrivă, cu analistul politic în cauză.

”Prin 2014 am fost cu Victor Ponta, premier al României, în Qatar, invitații șeicului. La masă eram eu, Victor Ciutacu, Raed Arafat și a venit reprezentantul prințului. El venise pentru doctorul Arafat, nu pentru discuții cu presa. Noi am vrut să ne ridicăm, să mergem în altă parte, doctorul nu, nu, vă rog rămâneți. Ciutacu a fost martor”, a povestit Bogdan Chirieac într-un interviu pentru DCNews.

Reprezentantului prințului din Qatar i-a cerut lui Raed Arafat un sistem de medicină de urgență ca în România și i-a precizat că banii nu reprezintă o problemă. În schimb, șeful DSU a refuzat pe motiv că vrea să continue acest sistem în România.

”Reprezentantul prințului i-a spus doctorului Arafat că dorește un sistem de medicină de urgență ca în România, iar pentru asta i-a spus textual că ”nu trebuie să vă faceți niciun fel de probleme pentru buget”. Qatarezii îl luau pe Arafat la greutatea lui în aur, pe loc. Acolo e ordine. Se pune omul pe un taler, iar pe celălalt taler până se echilibrează balanța. Omul a spus foarte clar: nu, nu, nu, am început în România, vreau să continui”, a adăugat acesta.

Raed Arafat a înființat SMURD-ul în România

În anul 1990, Raed Arafat a înființat serviciul SMURD în țară. La început, serviciul de urgență a funcționat fără litera ”D” de la ”descarcerare. Se numea doar ”SMUR”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: