Redactia.ro
Home » Știri » Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului! Șeful DSU a salvat viața unui pasager

Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului! Șeful DSU a salvat viața unui pasager

GALERIE FOTO (4) Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului!

Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului! Șeful DSU a surprins pe toată lumea. Raed Arafat a fost unul dintre pasagerii zborului pe ruta Paris-București, iar seara trecută i-a salvat viața unui bărbat.

Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului! Șeful DSU a salvat viața unui pasager

Raed Arafat, gest emoționant la bordul avionului! În această perioadă, Raed Arafat a primit numeroase critici din partea românilor. Acesta a fost acuzat de oameni că este responsabil pentru situația critică din spitalele din România. Chiar și așa, Raed Arafat a demonstrat recent că sare în ajutorul unei persoane atunci când se simte rău. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a fost unul dintre pasagerii zborului pe ruta Paris-București, seara trecută. Românii îmbarcați l-au recunoscut pe Raed Arafat.

După aproape două ore de la decolare, personalul le-a cerut pasagerilor să rămână calmi și să nu părăsească locurile pentru că avionul va traversa o zonă cu turbulențe. La scurt timp, unui pasager i s-a făcut ră, iar cei care l-au recunoscut pe Raed Arafat i-au cerut ajutorul. Fără să stea pe gânduri, șeful DSU a mers lângă pasager. Personalul avionului i-au spus acestuia să meargă la locul lui, dar atât pasagerii cât și Arafat, le-a spus că este medic, stabilizând pasagerul. Momentul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale.

Raed Arafat, despre valul cinci al pandemiei

Șeful DSU, nu exclude posibilitatea unui val cinci al pandemiei de coronavirus. Raed Arafat este de părere că dacă românii nu se vaccinează și apar noi variante ale virusului, România va fi la fel de vulnerabilă în fața virusului. „Dacă nu ne vaccinăm şi mai apar variante, rămânem vulnerabili cum suntem acum. Faptul că suntem vulnerabili faţă de alte ţări acum este pentru că virusul a găsit un teren foarte prielnic, 70% nevaccinaţi”, a declarat Arafat.

De asemenea, acesta a vorbit și despre valul cinci al pandemiei. „Dacă nu ne vaccinăm şi apar alte variante pe care vaccinul poate să le împiedice, şi noi ştim că pot să apară. Dacă virusul găseşte un teren prielnic pentru el, normal că el intră fără problemă.Totul depinde de cum ne comportăm noi şi ce soluţie vrem. În țările care au ajuns la procent mare de vaccinare, viaţa acolo este foarte aproape de normal”.

România se confruntă cu al patrulea val al pandemiei, aducând un număr record de îmbolnăviri. Sociologul Barbu Mateescu a declarat că România se află pe locul 5 în lume la numărul net al deceselor din cauza coronavirusului. Aceasta este depășită de SUA, Mexic, Rusia și Brazilia. „De câteva zile România e pe locul 5 la numărul net al deceselor din cauza COVID. Ne depăşesc SUA, Mexic, Rusia şi Brazilia. Ţări cu 130-333 milioane locuitori fiecare. Avem mai multe decese zilnice decât ţări cu populaţie de 3 ori mai mare ca a noastră (Africa de Sud, Italia, Tanzania, Franţa), 4 ori mai mare decât a noastră (Germania), de cinci ori mai mare (Vietnam, Egipt), de şase ori (Filipine, Etiopia, Japonia), de zece ori (Bangladesh, Nigeria, Pakistan) sau o sută de ori (India, între 40 şi 100 de decese/zi mai puţin ca România)”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: