Redactia.ro
Home » Monden » Raed Arafat, surprins la cumpărături în mall. Ce magazin special a ales

Raed Arafat, surprins la cumpărături în mall. Ce magazin special a ales

GALERIE FOTO (2) Raed Arafat, surprins la cumpărături în mall.

Raed Arafat, surprins la cumpărături în mall. Fără doar și poate, Raed Arafat a devenit o personalitate emblematică în România, mai ales în pandemia de coronavirus. Acesta poate fi văzut doar în cadrul conferințelor de presă ori în emisiuni politice. Recent, șeful DSU a fost surprins în timp ce se afla la cumpărături în mall.

Raed Arafat, surprins la cumpărături în mall. Ce magazin special a ales

Raed Arafat, surprins la cumpărături în mall. În perioada pandemiei de coronavirus, Raed Arafat a raportat regulile și măsurile pe care românii trebuia să le respecte. Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență este discret cu viața sa personală, iar în public iese doar atunci când au loc conferințe de presă sau când este invitat în emisiuni politice.

Zilele trecute, Raed Arafat a fost surprins de paparazzi Spynews în timp ce se afla la cumpărături în mall. Îmbrăcat la costum, așa cum ne-a obișnuit,șeful DSU a părut puțin abătut. Politicianul a intrat în mai multe magazine din centrul comercial, după care a intrat într-un magazin pentru a cumpăra parfumuri scumpe. Cu toate astea, Arafat a părut abătut și îngândurat.

Raed Arafat in mall

Motivul pentru care Raed Arafat nu este căsătorit

Raed Arafat este șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dar și o figură mediatizată în aceste momente pentru România. Arafat se dedică foarte mult muncii sale și este mereu prezent în toate problemele statului. Multă lume se întreabă cum se poate ca un om singur să se poată ocupa de multe lucruri, și când mai are timp pentru el și familia sa.

Într-o emisiunea televizată, Raed Arafat a fost întrebat de ce nu și-a întemeiat o familie. ”Sunt o mie de răspunsuri care se pot da, dar uite așa, simplu: pentru că era imposibil să combin lucrul pe care eu l-am făcut ani de zile cu o viață personală care să fie dedicată unei familii. Nu poți să ai familie și să ai în același timp o muncă în care ești implicat 24 din 24, la maxim. Asta e părerea mea, plus că nu s-a întâmplat. La noi în familie, tatăl meu a fost însurat la 47-48 de ani. Suntem doi frați și o soră. Fratele a fost subinginer, iar sora este medic. Eu am mers după pasiune, după muncă și după dedicare totală la această activitate. Un concediu adevărat am avut ultima dată în 2004”, a spus Raed Arafat.

Arafat a venit în România în 1981, cu scopul de a-și urma pasiunea de a devenit medic. Acesta a urmat studiile Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 1989, iar după un an visa să plece în Franța, dar căderea comunismului l-a împiedicat să mai iasă din țară. După ce a terminat facultatea, a început să lucreze pe Ambulanță, după care a înființat primul serviciu de urgență din țară, SMURD. Familia lui Arafat este bogată și locuiește în orașul Nablus. Membrii familie sale dețin proprietăți imobiliare importante, dar și o fostă fabrică de săpun, administrată acum de verișorul lui. Tatăl lui și-ar fi dorit ca fiul său să preia afacerile familiei, dar nu a fost mulțumit de alegerea acestuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: