Redactia.ro
Home » Știri » Raiffeisen Bank România a introdus modificări pentru clienții săi. Gigantul a făcut un anunț important

Raiffeisen Bank România a introdus modificări pentru clienții săi. Gigantul a făcut un anunț important

Raiffeisen Bank România a introdus modificări importante pentru clienții. Sursă foto: news.18.ro

Raiffeisen Bank România a introdus modificări importante pentru clienții săi care dețin conturi și carduri, începând cu prima săptămână a lunii aprilie. Este esențial ca acești clienți să fie la curent cu restricțiile impuse și să știe ce nu le este permis să facă.

Anunț important pentru clienții Raiffeisen Bank

Începând cu data de 8 aprilie, Raiffeisen Bank a implementat modificări semnificative, cu privire la operațiunile de schimb valutar în cadrul Smart Hour. Limita lunară pentru astfel de tranzacții a fost redusă la 10.000 de euro. Anterior, clienții aveau posibilitatea de a efectua schimburi în valoare de până la 30.000 de euro într-o lună, pe parcursul a 20 de zile bancare, la cursul BNR, între orele 10 și 11.

Mesajul transmis de bancă înainte de implementarea modificărilor a fost următorul: „Te informăm că din data de 8 aprilie 2024 pentru operațiunile de schimb valutar efectuate în Smart Hour se va aplica o limită lunară de 10.000 de euro (sau echivalent). Astfel, din data de 8 aprilie 2024 în Smart Hour vei putea schimba lei-euro sau euro-lei până la 1.500 euro pe zi, în zilele bancare lucrătoare, de luni până vineri, de la 10 la 11, la cursul BNR valabil la data efectuării schimbului valutar.”

Clienții au posibilitatea să-și recupereze sumele pierdute

Prin urmare, suma totală a tranzacțiilor de schimb valutar efectuate în Smart Hour, pe parcursul unei luni, va fi redusă la 10.000 de euro, conform reprezentanților băncii. În cazul în care limita este atinsă sau dacă tranzacția se efectuează în afara intervalului Smart Hour, clienții vor fi informați cu privire la cursul de schimb valutar aplicabil tranzacției și vor putea decide dacă doresc să efectueze schimbul la acel curs sau nu.

În plus, clienții care au avut credite la Raiffeisen Bank România și care au fost afectați de calculele greșite ale dobânzilor între anii 2006-2007 au posibilitatea să-și recupereze sumele pierdute. 92% dintre acești clienți au primit deja banii înapoi, iar cei care fac parte din cei 8% pot depune solicitări pentru recuperarea sumelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: