Redactia.ro
Home » Homepage » Raluca a fost omorâtă de propriul iubit în casă. Tânăra avea 36 de ani

Raluca a fost omorâtă de propriul iubit în casă. Tânăra avea 36 de ani

GALERIE FOTO (4) Raluca a fost ucisă de propriul iubit.

Încă o tragedie zguduie liniștea orașului Alexandria, după ce o femeie în vârstă de 36 de ani a fost descoperită fără viață în propria locuință, într-un context ce pare desprins din cele mai sumbre scenarii. Victima, o contabilă respectată și cunoscută în comunitate pentru seriozitatea și dedicarea ei profesională, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, în mâinile celui care i-a fost partener de viață.

Cum s-a întâmplat totul

Drama s-a declanșat în momentul în care mama agresorului, îngrijorată de faptul că nici fiul său și nici partenera acestuia nu răspundeau la telefon, a decis să meargă la apartamentul cuplului. Acolo, a descoperit o scenă de coșmar: nora ei, întinsă fără suflare, victima unui act de violență extremă.

Informațiile preliminare sugerează că femeia de 36 de ani a fost strangulată, deși această ipoteză nu a fost încă confirmată oficial de autoritățile implicate în anchetă. Această tragedie vine în contextul unui trecut marcat de certuri repetate și scandaluri între cei doi parteneri, potrivit apropiaților și vecinilor, care au relatat despre zgomote puternice venind din locuința lor chiar înainte de descoperirea tragediei.

Călăul Ralucăi este propriul iubit.
Sursa foto – Facebook | Călăul Ralucăi este propriul iubit.

Cuplul se afla în divorț

Se pare că la baza conflictului s-ar fi aflat intenția victimei de a se despărți de agresor, precum și disputa pe bunurile comune în contextul unui divorț aflat în desfășurare. Aceste tensiuni au escaladat până la punctul fatal, când agresorul i-a luat viața partenerei. După comiterea crimei, acesta a fugit, abandonându-și telefonul acasă, dar a fost capturat de autorități la scurt timp, în localitatea Bragadiru, unde a fost dus la audieri.

Raluca și partenerul ei se aflau în divorț.
Sursa foto – Facebook | Raluca și partenerul ei se aflau în divorț.

Acest eveniment tragic reprezintă o nouă mustrare dureroasă a realității violenței domestice, subliniind necesitatea unor măsuri preventive și de protecție mai eficiente pentru victime. În timp ce comunitatea din Alexandria este încă sub șocul veștii, ancheta este în desfășurare pentru a aduce la lumină toate circumstanțele acestui act de violență inexplicabil și pentru a asigura dreptatea pentru victima nevinovată a acestui conflict devastator.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: