Redactia.ro
Home » Monden » Raluca Bădulescu, declarații emoționante despre prima întâlnire cu soțul său. Nu crede că infidelitatea este sfârșitul unui mariaj

Raluca Bădulescu, declarații emoționante despre prima întâlnire cu soțul său. Nu crede că infidelitatea este sfârșitul unui mariaj

Raluca Bădulescu este o figură foarte îndrăgită în televiziune, fiind mereu prezentă pe micile ecrane. Un lucru mai puțin cunoscut despre ea este faptul că are o căsnicie foarte fericită, care durează de mai bine de 13 ani. Între ea și Florin a fost dragoste la prima vedere, iar amintirea întâlnirii lor îi este bine întipărită în minte juratei de la „Bravo, ai stil!”.

Raluca Bădulescu, declarații emoționante despre prima întâlnire cu soțul său

Raluca Bădulescu l-a cunoscut pe soțul său pe când avea 34 de ani, iar în acel moment trecuse deja printr-un divorț. Știa însă că într-o bună zi alesul său o va găsi, iar împreună vor trăi fericiți până la sfârșitul vieții. Când la zărit pe Florin pentru prima oară a știut că el este persoana potrivită pentru el, primele lucruri care au atras-o la el fiind aspectul fizic și energia pe care o emana.

„Ochii, privirea, atitudinea, comportamentul, imaginea sunt primele lucruri care mă atrag la un bărbat. Nu sunt și nu am fost niciodată o femeie superficială. Privirea este cea mai importantă, ea spune o mie de lucruri despre un om. Ne-am cunoscut la sfârșitul unei veri, venise de la Ibiza, purta un still boho-chic specific Ibizei pe care nu îl mai văzusem. M-a atras și din punct de vedere fizic, dar și cu lookul său. Avea o nonșalanță, un aer special. A fost dragoste la prima vedere.”, a declarat Raluca Bădulescu pentru VIVA!.

La nici 3 luni după ce s-au cunoscut au rămas împreună, iar de atunci se bucură de multă fericire și împlinire. Jurata de la „Bravo, ai stil!” este sigură că soțul său i-a fost predestinat și dragostea nu s-a risipit nici acum, după 13 ani împreună.

„Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în
minuni, ele există. Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania. Este o poveste care se scrie în continuare.”, a mai declarat vedeta pentru aceeași sursă.

Nu crede că infidelitatea este sfârșitul unui mariaj

Raluca Bădulescu crede atât de mult în uniunea dintre ea și Florin, încât nici măcar infidelitatea nu i-ar putea despărți. Consideră că momentul în care unul dintre soți a avut o asemenea scăpare nu reprezintă un sfârșit pentru o căsătorie, altele fiind greșelile pe care ea le găsește deosebit de grave.

„Atâta timp cât eu sunt fericită în fiecare zi, cât nu am ce să-i reproșez, nu am simțit că ar avea pe altcineva, nu cred că s-a întâmplat așa ceva de-a lungul relației noastre. Dar nu cred că o relație poate fi judecată din acest punct de vedere. Nu asta este greșeala care poate dărâma o relație bine construită. Sunt lucruri într-o căsnicie care pot fi mult mai grave decât infidelitatea. Nu a fost cazul niciodată de suspiciuni în această direcție. Cred în sinceritate, fericire, relație frumoasă.”, a încheiat Raluca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: